Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 8:08:45
|
|
|
|
muki1
|
da. občasno. všeč me je, ker mi potem ni treba z barvico risat obrvi.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 10:19:16
|
|
|
|
*alja*
|
Ne, ker mi ni všeč!
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 12:30:12
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, obrvi. Na ene tri-štiri mesece. Trepalnice pa sem samo enkrat in nikoli več, ker peeečeeee .
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 12:32:22
|
|
|
|
tajtaja
|
Kaj pa oblikovanje? A to same delate? Ker jaz namreč ne, ampak grem 1x na mesec k kozmetičarki in je v 10 min fertik. Meni se to tak ne da ciljat, pa pitat! Kar se nege tiče, od vsega to najbolj sovražim.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 12:33:01
|
|
|
|
tajtaja
|
pitat! PIPAT
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 13:48:01
|
|
|
|
hugolina***
|
Trepalnic si ne barvam. Za obrvi pa moram rečt, da si nepredstavlajm, da bi za to hodila h kozmetičarki. Si jih enkra na 14 dni sama zrihtam pa mam zelo ostro linijo oz kar zelo tako obliko obrvi.
|
|
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 14:12:39
|
|
|
|
helloKitty
|
Trepalnice pred morjem ponavad al pa kakšnim potovanjem, da si jih potem ni treba mazat.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 15:05:16
|
|
|
|
arabela*
|
vsak dan si jih z rjavo malo poudarim.pa ne zato,ker mi je všeč,ampak ker si jih brijem
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 15:17:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vsak dan si jih z rjavo malo poudarim.pa ne zato,ker mi je všeč,ampak ker si jih brijem Čemu? Mislim, sori, sam če mi je pa kaj grdo na ženski so pa to pobrite in narisane obrvi. Bljak
|
|
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 16:48:40
|
|
|
|
pufetta
|
Obrvi sem si prvič pobarvala oz. malo posvetlila pred enim mesecem in sem zelo zadovoljna z rezultatom. Trepalnic pa še nikoli...pa tud ne vem zakaj bi si trepalnice barvala . Aja...obrvi si pa kr sama populim
|
|
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 16:52:55
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vsak dan si jih z rjavo malo poudarim.pa ne zato,ker mi je všeč,ampak ker si jih brijem Čemu? Mislim, sori, sam če mi je pa kaj grdo na ženski so pa to pobrite in narisane obrvi. Bljak Enako.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 17:17:01
|
|
|
|
gojska
|
men ni treba nič barvat, obrvi si sama sprot pulim...........na par dni. Britja obrvi pa tudi jaz ne razumem. Mogoče se je pa težje odvadit kot navadit.
|
|
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 17:49:15
|
|
|
|
arabela*
|
ja kaj čemo,sem pač grozna.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 19:04:32
|
|
|
|
* Mateja *
|
Jaz si jih grem vsake tok populit h kozmetičarki, vmes si jih sama mal porihtam, tko na hitro. Da mi pa linjo naredi grem pa h kozm. Pobarvala sem si jih samo enkrat in mi je bilo vredu, sam mi je šlo hito barva dol, zato se mi ni zdelo vredno tistih par evrov. <Ko se konkretno naličim si pa tud obrvi mal povdarim, za vsak dan pa ne!
|
|
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 21:21:10
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Ja, obrvi. Na ene tri-štiri mesece. Trepalnice pa sem samo enkrat in nikoli več, ker peeečeeee . če te je peklo potem niso uporabljali pravilne barve za trepalnice, ampak verjetno kar tisto kot je za lase barvat.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 21:23:01
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pufetta pa tud ne vem zakaj bi si trepalnice barvala no jz si morem obrvi barvat vask dan in obvezno se morem z maskaro popravit, ker drugače sem bleda kot smrt za videt, ....blondinka...če me od 5 metrov gledaš zjutraj se sploh ne vidi ne obrvi in ne trepalnic.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 21.5.2008 23:32:03
|
|
|
|
pufetta
|
Aha...zdej mi je jasno
|
|
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 22.5.2008 9:36:21
|
|
|
|
arabela*
|
kako ste smešne nekaterre.Pa saj ne moremo bit vse popolne.Vse tud nimamo idealne postave,ali pa pričeske.Jaz odstopam pač pri obrvih
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 22.5.2008 17:45:38
|
|
|
|
anarabarbara
|
Saraya, ne se sekirat. Eni pač nimajo občutka za druge.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 22.5.2008 19:07:00
|
|
|
|
arabela*
|
saj se ne,niti malo
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 23.5.2008 20:58:10
|
|
|
|
tajtaja
|
če te je peklo potem niso uporabljali pravilne barve za trepalnice, ampak verjetno kar tisto kot je za lase barvat. To pa skor ne verjamem, ker je tak bolj nobel salon. IN res dajo na kvaliteto kozmetike, vsaj do zdaj se mi je zdelo.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 24.5.2008 10:09:38
|
|
|
|
helloKitty
|
Ni važno od barve, ampak koliko so oči občutljive.
|
|
RE: barvanje trepalnic, obrvi 24.5.2008 10:19:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja * Jaz si jih grem vsake tok populit h kozmetičarki, vmes si jih sama mal porihtam, tko na hitro. Da mi pa linjo naredi grem pa h kozm. Pobarvala sem si jih samo enkrat in mi je bilo vredu, sam mi je šlo hito barva dol, zato se mi ni zdelo vredno tistih par evrov. <Ko se konkretno naličim si pa tud obrvi mal povdarim, za vsak dan pa ne! Tudi jaz. Aja, pobarvala mi je samo obrvi (oz. posvetlila), trepalnic ne, ker še ko nimam mascare izgleda kot da jo imam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?