Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 0:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se ne sanja Bi pa tudi meni prav prisel ta podatek.
|
|
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 0:19:10
|
|
|
|
kofetek2010
|
Čist odvisno ali greš v apartma, v hotel na polpenzion ali na all-inclusive. Pri nas vedno vzamemo kar nekaj gotovine, ker se je že zgodilo, da so kartice zaradi raznih povezav štrajkale in ni hujše zagate kot ta, da željenega ne moreš kupit.
|
|
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 0:21:06
|
|
|
|
gaya24
|
Čist odvisno. Če si v hotelu in maš hrano že vključeno, pol majn kot pa če sam kuhaš in moraš hodit v trgovino. Drugač pa jaz mam vedno gotovino, če pa gremo kam ven jest, pol pa plačamo s kartico. Nevem pa, kolk je dovolj za 1 teden. Za ene je dost 100evrov, za druge je pa 1000evrov premal. Odvisno za kaj zapravljaš na morju. Mi gremo vedno za en mesec, ker imajo od vikend na morju in midva zapraviva v enem mescu približno 1000evrov...za bencin, trajekt, hrano, večerje, pijačke...Torej 250 na teden. To se mi zdi ful malo glede na to, da vse dol kupujeva pa še kar veliko v restavracijah večerjava.
|
|
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 1:11:16
|
|
|
|
karmy
|
ko greš na dopust je zmeraj dobro da imaš nekaj za zapravit in nekaj zlate rezerve za te just in case ( ko ti kartice zatajijo ) moj kolega je vzel za 10 dni v nemčijo na dopust približno 1500€ ampak tudi zato da če kaj na cesti zgodi, ali pa kaj drugega nepredvidljivega... zmeraj pametno imeti par sto €€ zravn. Mene bolj zanima kam date take zneske... ? da bi vse dala v torbico... ma ne vem no.. potovalka? kovček? skrit žep?
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 1:16:53
|
|
|
|
gaya24
|
Jaz dvigujem kar na morju, ker je ful mala provizija. Približno 1,5evra na dvig. Dvignem pa recimo 1x na teden. Par sto evrov pa imam vedno shranjenih v hiši, če karkoli zataji (na srečo še nisem imela problema glede kartic)
|
|
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 7:43:57
|
|
|
|
kristinaj
|
odvisno kam greš. ker se štejem med zapravljivke in tiste, ki ne znajo najbolje šparati bi si v denarnico vtaknila 400 EUR, 200 EUR v valuti države kamor grem in kartice obvezno s sabo.....
|
|
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 7:58:43
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj odvisno kam greš. ker se štejem med zapravljivke in tiste, ki ne znajo najbolje šparati bi si v denarnico vtaknila 400 EUR, 200 EUR v valuti države kamor grem in kartice obvezno s sabo..... Ja, tako nekako za en teden. Potem pa najprej trošiš valuto in sproti menjavaš..... na koncu pa razturiš kartico .
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 8:12:54
|
|
|
|
viv_
|
Mi imamo ponavadi s seboj za en teden recimo enih 500 €, pa kampe in tankanje ponavadi plačujemo s kartico.
|
|
RE: koliko denarja vzet s sabo na dopust? 21.5.2008 8:24:44
|
|
|
|
aluš
|
Mi vzamemo cca 500 eur za 14 dni - smo v apartmaju. In ene toliko tudi porabimo. Za rezervvo imamo pa kartice (npr. kakšno večje stranje z avtomobilom).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?