Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakšna temperatura mleka 16.2.2005 21:08:11
|
|
|
|
Lunca1
|
37-38°C, ker se pol itak mal shladi. v bistvu na telesno temeperaturo oz. toliko da ne čutiš kaplice na zapestju. Lp Lunca
|
|
|
|
Kakšna temperatura mleka 16.2.2005 21:15:00
|
|
|
|
Pinja
|
Lunca hvala :)! Pa še neki, a lahko mleko 2x pogreješ :ups: je zdej glih zaspala, jst pa že segrela :(, al morm drugo vrečko vn vzet :((?
|
|
|
|
Kakšna temperatura mleka 16.2.2005 21:18:45
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz ga sicer nikol ne zmrznem, ampak ga tud včasih dvakrat pogrejem, ker ne sprazni cele flaše. Ene so sicer proti temu, ampak če boš mal dogrevala, po moje ne more bit kakšne večje škode. Mogoče bo še katera druga pokomentirala tole.;)
|
|
|
|
Kakšna temperatura mleka 16.2.2005 21:33:58
|
|
|
|
Pinja
|
Ja bom tud jst pogrela, ker mam samo tri vrečke v zmrzovalniku :((! Bom zdej vsako priložnost izkoristla, da kej izpumpam, ker je tole kriza. A imate kako prilagojeno mleko doma za vsak slučaj? Jst sem čist neorganizirana :ups:, ker sem bila prepričana, da mi ne more zmanjkat mleka. Samozavest pa taka 8)! Zdej pa moj :duda: skor strada, dec je pa sitn, ker otrok joka od lakote :grrr:. Pa sej ma veeelik zaloge :)- :)- :)-,5,5kg pri 7 tednih :bravo:! No kje ste punce z nasveti ;)?
|
|
|
|
Kakšna temperatura mleka 16.2.2005 21:57:10
|
|
|
|
Pinja
|
Janička, grem takoj jutr nabavt tale sezam, pol pa zalogo za cel let nardim :)- :)- :)-, da ne bo naša pupa lačna! Je prej tolk :((, da je od izčrpanosti zdej zaspala pri očiju v naročju, ji tud do mlekca več ni! Bom pa sporočila, če pri meni tud deluje sezam ;) Grem previjat pa futrat, ker sem zelo :zaspan: :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?