Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a durs pošlje dohodke na socialno za doklade sam 16.2.2005 20:46:56
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, dobijo, preverjeno, jaz sem lani ali že predlani res pozabila, kar sicer ni v moji navadi, da sem dobila na nagradni igri telefon in je bila potem cela štala. Vsi so povezani,...
|
|
|
|
a durs pošlje dohodke na socialno za doklade sam 16.2.2005 20:48:20
|
|
|
|
morskadeklica
|
Ja vsi so zdaj povezani med seboj preko računalnikov. Brez skrbi, če bodo iskali dlako v jajcu, jo bodo našli.:)
|
|
|
|
a durs pošlje dohodke na socialno za doklade sam 16.2.2005 20:49:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, meni so zato vzeli še nekaj stran od tistih borih par fičnikov. Pozabila sva na neko nagradno igro pa na nekaj napotnic ŠS z začetka leta. Tavečje zneske sva vse napisala, tudi dediščino itd, ampak tega se pa res nisva spomnila:zmeden2:.
|
|
|
|
a durs pošlje dohodke na socialno za doklade sam 17.2.2005 8:50:17
|
|
|
|
pravljica
|
sem že enkrat omenila, da ne vem, zakaj toliko papirovja...a jim ni lažje iz računalnika ven potegnit, če potem itak vse preverijo...tako je bilo tudi pri nas...sem vnesla podatke za napačno leto in smo potem "odvečni" denar vračali
|
|
|
|
a durs pošlje dohodke na socialno za doklade sam 17.2.2005 11:28:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Pravljica, pri meni na tej popravljeni odločbi nič ne piše, na kakšen način in do kdaj naj denar vrnem. A to oni potem avtomatsko manj nakažejo ali kaj moram naredit? Meni je tudi brezveze, da tega ne naredijo takoj, potem pa dobim odločbo, da sem si protipravno pridobila denar:zmeden::zmeden::zmeden:. Pa res ja, prav okoli sem jih hotela prinest!
|
|
|
|
a durs pošlje dohodke na socialno za doklade sam 17.2.2005 11:38:54
|
|
|
|
pravljica
|
hja, jaz ne vem kako moreš mislit, da ti bodo nasedli :) ne vem točno, kako je pisalo; v glavnem, da nisem navedla pravih podatkov, napisali so vse popravljeno in dopolnjeno, koliko preveč sem dobila - koliko bom vrnila (v bistvu vsaj obresti ni blo), spodaj pa nekako, da bom to vrnila ob naslednjih dokladah (torej jih tako dolgo nisem dobivala, da je bil celoten znesek povrnjen), aja pa nov izračun, koliko znaša moj pravi mesečni dodatek (popravljen) - je šlo glih za par tolarjev za višji razred (presneta 13. plača :)-, bi blo bolje brez nje, ker smo povsod padli v naslednji razred)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?