Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rori dirkalnik - risanka 19.5.2008 14:59:58
|
|
|
|
honey
|
Naš ima zdaj manijo čez vikend, da gleda Rorija - tisto formulco. In je bil včeraj ves nesrečen, ker smo ga prespali . Ali mogoče kdo ve, se da dobit kje DVD-je z Rorijem ali je samo po TV? Ker je res navdušen nad njim. Mene pa tudi že glava boli od Mojstra Mihata . Ja, pa rabila bi sinhronizirano risanko, seveda. Včasih si mislim, da je bilo kar v redu, ko smo imeli videorekorder, si lahko vse to posnel s TV-ja. No, saj vem, zdaj bi tudi lahko, ampak nimamo DVD-rekorderja.
|
|
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 1.9.2008 13:30:42
|
|
|
|
Li Ann
|
Mi smo pa že kupili 3. DVD na DVD je 5 epizod!!! najrajši pa pojemo karaoke pesmico
|
|
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 1.9.2008 16:23:14
|
|
|
|
tabi
|
LiAnn smem vprašat kje ste kupili Rorija DVD ker jst ga še nikjer nisem našla
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 2.11.2009 9:09:48
|
|
|
|
metaraketa
|
v baby centru imajo rorija. vsaj mi smo ga tam kupili. lepo gledanje:)
|
|
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 2.11.2009 10:32:37
|
|
|
|
endrina
|
Jaz sem zadnjič te dvd videla tudi na pošti. A nimaš nikogar, da bi ti jih presnel?
|
|
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 2.11.2009 10:38:23
|
|
|
|
valerija77
|
Jaz imam presnete 4 dvd-je Rorija, ker je naš tud čist nor nanj. Sem ga pa iz Partisa potegnala dol
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?