|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj bo v Domžalah nov vrtec?
19.5.2008 13:45:37   
Taya85
Zanima me, če ima katera kakšno inf. kdaj naj bi v Domžalah zgradili oz. odprli nov vrtec. Govora je bilo, da naj bi se s 1.1.2009 zraven OŠ Domžale odprl nov vrtec z se mi zdi 8 oddelki, ampak se tam še vedno nič ne gradi...
Če ima katera kakšno inf., prosim, da napiše, ker smo tudi mi letos zviseli :).

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.5.2008 15:18:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ NOV VRTEC V DOMŽALAH?
19.5.2008 14:52:37   
emaa
Ne vem meni so na občini pred enim mesecem rekli, da naj b že s septembrom delaluser posted image , sam ne vem. Kateri pa ste v čakalni vrsti? Za l.06 sta naša dva 10. in 11. v Domžalah

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 14:53:22   
suzanamai
Govorijo še vedno o tem, kaj pa bo je pa vprašanje. Si probala na Viru in v Malem princu?

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 14:55:34   
suzanamai
No vidiš sem neumna, gradijo za Urško proti oš Domžale en objekt, kjer naj bi imel tudi vrtec prostore. Gre pa full hitro, tako da bo verjetno odprto septembra.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2008 14:58:26   
emaa
Mali Princ je poln, problem so finance, na viru pa ne bi noter prišli

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2008 21:46:36   
Taya85
Nismo še nič dobili, nobenega odgovora, tamala je pa stara 14 mesecev. A milslite da je možno, da se je naša prošnja kje zgubila, glede na to, ta prijave nismo poslali priporočeno.
A bo ta ta novi vrtec spadal pod Uršo, ali bo to nekaj čist posebaj?
Če do koneca tedna ne dobimo odgovora, bom še enkrat poslala prijavo in zraven dopis, da smo eno prijavo že oddali in da mogoče sploh ni prišla do njih.........ne vem no........user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2008 22:52:11   
emaa
Taya zasedali so 12.5., po moje lahko vsak dan pričakuješ, če ne dobiš, pa jutri pokliči in vprašaj. jaz nr. sploh vedla nisem, da so še domžalski vrtci posebej, mogoče zato, ker imajo enote večinoma razseljene okoli Domžal. 

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2008 10:59:34   
spelcam
Tudi mi letos ne bomo uspeli dobiti vrtca za našo oktoberko user posted image . Smo v Urši na 56. mestu, v Vrtcu Domžale na 55. mestu, v Dominik Savio na 77. mestu, iz Malega princa pa nismo še nič dobili. Sredi septembra mi poteče porodniška, pa bo ful kriza, ker ne vemo kje pustiti otroka. Stanujemo pa zraven Urše, kaka ironija. Malo upanja vseeno imam, če bo res novi vrtec v Domžalah.

Mi smo odgovor iz Urše dobili to soboto s priporočeno pošto.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2008 13:21:07   
rumena
A ni bilo rečeno, da bo novi vrtec na Dobu? Res bo treba malo na občino poklicat.

(odgovor članu spelcam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2008 13:25:07   
emaa
Na dobu so problemi z zemljiščem

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2008 13:43:16   
rumena
No, dobro da vem. A potem katera že ve, kdaj oddati prijavnico za novi vrtec?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2008 19:03:18   
zoya24
Meni so kakšen mesec nazaj iz občine sporočili (sem jim poslala mail), da naj bi vrtec začel z obratovanjem 1.1.2009. Kao da bo montažen in da gre to ful hitro. Smo pa tudi mi dobili že odgovor iz Urše v soboto. Smo 2. v čakalni vrsti, upam, da bo kaj. Aja nov vrtec naj bi upravljal Vrtec Urša. Za prijave pa nimam pojma, pomoje bodo kar te upoštevali user posted image .

Ekola še odgovor občine:
Spoštovani! Občina Domžale pelje postopke (pridobitev gradbenega dovoljenja v tem trenutku) za pridobitev novih kapacitet vrtca pri Osnovni šoli Domžale. Terminski plan je sicer takšen kot ga navajate in upamo, da ga bomo lahko realizirali, saj zadeve niso v celoti odvisne le od naše aktivnosti (vprašanje morebitnih pritožb na postopke ipd.). Načrtujemo, da bo z vrtec upravljal Vrtec Urša (gradivo bo obravnaval Občinski svet Občine Domžale predvidoma v maju letošnjega leta).   Lep pozdrav Občina Domžale Oddelek za družbene dejavnosti
-----Origin

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 20.5.2008 19:06:33 >

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.5.2008 21:52:19   
rumena
Sem danes klicala v Domžalski vrtec zaradi velike prezasedenosti. Rekla mi je, da naj starši na občino pišemo ali pokličemo, da je možnost, da bodo v šoli odprli oddelek za skupine otrok 5-6 let in tako sprostili mesta v vrtcu za najmlajše. Če se odzovemo v velikem številu, nam pa mogoče uspeuser posted image .

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2008 13:50:46   
emaa
Že prejšnji ponedeljek sem naslovila elektronsko pošto na urad župana, nanj nisem dobila odgovora, danes sem isto pošto še enkrat posredovala in prosila za odgovor kaj mislijo storiti glede problematike vrtcev. 

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?