Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še vedno čakam te popadke! 16.2.2005 17:16:46
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem imela umetne, pa nimam primerjave, ker prvič nisem imela svojih in drugič, ker sem imela EA. Vmes sem sicer čutila bolečine, ker mi ni dobro prijelo, ampak primerjat pa ne morem. Želim ti čim lažji porod. Pa da te ne bojo tolk časa domov pošiljal kot so mene:).
|
|
|
|
Še vedno čakam te popadke! 16.2.2005 17:24:59
|
|
|
|
Blink1
|
OLa Jaz sem čakala 13 dni:zmeden: Pa me nobeden ni poslal na umetne:grrr: No, 14 dan bi mi jih dali, pa sem šla dan prej not. Moji popadki so bili res ful bogi, zato sem dobila umetne...Hkrati s tem so mi tudi predrli mehur, tako da se je hitro začela akcija. Moram pa rečt, da moji popadki niso boleli, potem pa je začelo bolet. Ne vem, če je bilo od umetnih... Hja...mene so kar prestrašile z umetnimi popadki, ko sem čakala...Pa ni tako zelo bolelo...:)-
|
|
|
|
Še vedno čakam te popadke! 16.2.2005 18:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje brez veze prehitevat. Počakaj še malo, dete še ni pripravljeno. Meni so dali 8. dan čez rok umetne, pa mehur predrli, pol je pa šlo v štirih urah. Mimogrede. Bolelo zelo malo, čeprav nisem imela nobenega svojega popadka. Pomembno je, da se v glavi pripraviš na porod in da ubogaš babico ter se ji pustiš voditi. Drgač sem pa jaz pri vsakem popadku mislila na veliko riževo Milko čokolado in mojemu takoj po porodu naročila, naj mi jo prinese. In jo je, pojedle so jo pa sestre, so rekle, da čokolada ni dobra za mleko:-(( Vsak izgovor je dober!
|
|
|
|
Še vedno čakam te popadke! 16.2.2005 20:53:32
|
|
|
|
aljaneva
|
No ja vsak ima drugačne izkušnje z umetnimi popadki. Jaz sem jih tudi imela. Ne morem primerjati z umetne popadke z naravnimi ker naravni sploh ne vem kako zgledajo. V porodni sem bila ob 9h rodila pa 18.18h So me zmučili do konca a se da zdržati, vrjemi. Želim ti čim lepši in čim krajši porod.:bravo::bravo::bravo: Nič ni lepšeda kot držati svojo :duda:v naročju.
|
|
|
|
Še vedno čakam te popadke! 17.2.2005 10:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem glede popadkov, ker sem imela samo svoje, ampak če le moreš zdržat, počakaj še kakšen dan. Za otroka je bolje, da se sam odloči, kdaj bo prišel. No seveda samo pod pogojem, da je sicer vse ok (plodovnica, srček...).
|
|
|
|
Še vedno čakam te popadke! 17.2.2005 15:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene so poslali na indukcijo 15 dni čez rok. Že prej sem bila 14 dni odprta dva prsta, nič popadkov. Umetni so prijeli po kakšni uri, ko sem jih dobila.Težko je zato, ker se že takoj začnejo na ful, na minuto, dve, tri, en za drugim. Ne morem pa rečt a so hujši kot navadni, ker svojih nisem imela. Rodila sem v petih urah in pol, babice so rekle, da glede na to, da sem bila tako malo odprta zeloooo hitro, da so mislile, da bom do večera tam (še enkrat toliko). Pa te nočem strašit. Drugače seveda boli ampak ni pa tako hudo, pa ko k sebi stisneš štručko vse pozabiš. Glede na to, da si šele 2 dneva čez PDP se mi zdi hitro, da bi šla na sprožitev. Čisto normalno je, da nosečnost traja do 42. tedna. Jaz bi na tvojem mestu počakala kak teden, če se bo samo začelo.
|
|
|
|
Še vedno čakam te popadke! 17.2.2005 18:42:05
|
|
|
|
Lu
|
Sama sem danes 4 dan čez pa imam jutri zopet CTG. Poniči sem imela tudi že popadke vendar še nisem čisto nič odprta. Ima mogoče katera z tem izkušnje:zmeden: lp Lu
|
|
|
|
Še vedno čakam te popadke! 17.2.2005 19:01:19
|
|
|
|
bivka
|
O, Lu ti si še vedno doma! Jaz pa sem že mislila, da cartaš! Saj bo! LP, B
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
SlužbabinyyKje delate?v pisarni (
51%)
v proizvodnji (
12%)
na terenu (
5%)
pisarna+teren (
12%)
v trgovini (
14%)
v gostilni (
7%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!