|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet NS
16.2.2005 16:18:54   
kathy
Pozdravljene :nosecka:
Danes na pregledu so mi dali št. ZD Dravlje za merjenje NS. Kdo tam to izvaja? Pa če mi lahko katera pove kam naj grem (kje so dobri), pa kakšno telefonsko prosim!!!

Hvala pa lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet NS
16.2.2005 16:29:24   
Tiamo
Hy,

Jaz sem šla na merjene NS v Bežigrajski dvor, dr. Lomšek. Ginekologinja ful prijazna, vse ti razloži, meni je pokazala in razložila, kaj je kaj, štele sva prstke,... dobiš tudi slikico..:bravo: Fant oz. oče tvojega otroka gre lahko s teboj :bravo:

št, je 4364300, Peričeva 15

Izbira je tvoja!

LP Tia74

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet NS
16.2.2005 16:37:26   
CIPRESA
Jaz pa sem bila v Domžalah pri dr. ŠELIH-ovi in je bilo prav tako super. Res si vzame čas in pregleda vse.
Tel: (01) 72-44-300 cena pregleda pa 12.000,00 SIT
Delovni čas:
PON - 8.00 - 14.30
TOR - 13.00 - 19.30
SRE - 13.00 - 19.30
ČET - 8.00 - 14.30
PET - 8.00 - 14.30
Upam da sem ti malo pomagala!

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet NS
16.2.2005 17:13:44   
Naja31
Ojla,

jaz sem bila V Dravljah na NS in morologiji. Prvo mi je delala dr. Res-Vatovec, drugo pa dr. Babnik. Obakrat sem bila zadovoljna, pri dr. babnikovi se bolj, ker je malo bolj zgovorna in si je full cas vzela, samo ne vem ce ima ona licenco za NS.
Poklici in vprasaj.

Lp,,Naja

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?