Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brezplačno v hotel z 2 otrokoma 18.5.2008 17:41:50
|
|
|
|
tanjusi
|
s podobnim problemom kot ti smo se srečali letos tudi mi.Ko sem začela iskat nekaj pametnega so mi razliožli da moramo vzet dva stanovanja, otroka (7 in 10 let).Na koncu smo zdaj našli hotel Omorika na Punatu,Krk kjer je bomo plačali za enega otroka polovičko za enega pa je brezplačno , precej takih destinacij je že zasedenih .Javi če boš kaj našla ko sem jaz tudi radovedna.
|
|
|
|
RE: Brezplačno v hotel z 2 otrokoma 18.5.2008 17:59:16
|
|
|
|
bilbo
|
tučepi Alga hotel, Bonaca na Bolu, Zora v primoštenu, Nimfa v Živogošču. Holiday Village Sagita v Omišu.... Kam bi pa šli in kdaj , pa ti javim ceno Otroci do 7 let gratis
|
|
|
|
RE: Brezplačno v hotel z 2 otrokoma 18.5.2008 19:01:36
|
|
|
|
Meggi
|
a ha , hvala. Več otrok do 7 let ali le eden.. to je pri nas vprašanje. Mi smo lani koristili v Omoriki na krku.. sam je plaža daleč oz betonska vhod v vodo zoprn!
|
|
|
|
RE: Brezplačno v hotel z 2 otrokoma 18.5.2008 19:08:10
|
|
|
|
Erdbeere
|
mi gremo na pag, pa ima 6 letnica brezplačno za 2 letnika pa moramo plačat 35 eur pavšala za hrano...men je to cool.
|
|
|
|
RE: Brezplačno v hotel z 2 otrokoma 18.5.2008 20:23:36
|
|
|
|
bilbo
|
sem napisal otroci, več, pomeni 2 otroka, v hotelu nimfa Živogošče pa 3 otroci
|
|
|
|
RE: Brezplačno v hotel z 2 otrokoma 26.5.2008 22:55:31
|
|
|
|
Meggi
|
Javljam, da še nimamo NIč. Štartal bi 12.7 za en teden. kakšna severna dalmacija pride v poštev, kak bližnji otok in kvarner. Razen Paga in Krka. Bom zelo hvaležna za vorče informacije. Preko spleta je možna rezrvacija samo na potovanje.si ? Al jew že drugje vse zaseden?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?