Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dan.Kako gredo te stvari naHrvaškem? 18.5.2008 13:56:29
|
|
|
|
srki
|
Ja, tam vse štima.
|
|
|
|
RE: dan.Kako gredo te stvari naHrvaškem? 18.5.2008 13:57:24
|
|
|
|
srki
|
Aha, si prehitro objavila sporočilo, sem viela samo eno besedo napisano, zato nič jasno . glede vprašanja pa ne vem nič.
|
|
|
|
RE: dan.Kako gredo te stvari naHrvaškem? 18.5.2008 13:58:40
|
|
|
|
srki
|
Zdaj pa že meni ni več jasno, na eni temi spodaj tudi samo ena beseda. Ah, možgani spijo .
|
|
|
|
RE: Kako gredo te stvari naHrvaškem? 18.5.2008 13:59:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A nii tako, da je lastnik stanovanja lahko samo pravna oseba oz.firma? Po tej logiki ga lahko tudi oddaja samo pravna oseba. Vsaj nekaj casa nazaj je bilo tako.
|
|
|
|
RE: Kako gredo te stvari naHrvaškem? 18.5.2008 14:00:07
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Jaz začnem pisat, potem pa vidim, da pišem v prazno in se je celo ena beseda sama objavila...ne, nisem eksperimentirala, koliko potrpljenja imajo ljudje na forumu
|
|
RE: Kako gredo te stvari naHrvaškem? 18.5.2008 20:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer ne vem, kako je s tem na Hrvaškem, ampak če je res tako, kakor pravita Mič in AnciM, potem je res najbolje, da Slovenec odda nepremičnino v najem hrvaški pravni osebi, v najemni pogodbi pa napiše, da le ta lahko potem nepremičnino oddaja naprej. In ta pravna oseba naj bo seveda nepremičninska agencija.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?