Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 11:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem bi pa mogle vse počivat non-stop zaradi glavice Ne ni treba,dokler je mv lepo zaprt in dolg ,glavica nizko nič ne pomeni
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 11:41:09
|
|
|
|
srki
|
Zakaj vse? Mogoče se ji je pa otrok že obrnil. Sicer to še ne pomeni, da bo v takem položaju ostal, ker ima še dovolj prostora, da se giba. Meni se še ni, pa sem več tednov noseča, kot Vesna. Sicer pa, če je G tako rekla, ne vem no. Škoda, da je nisi vprašala, kaj to pomeni. Mogče tudi zelo "nizko" nosi, pa je zato rekla. Bodo kaj druge, izkušenejše znale povedati.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 11:48:27
|
|
|
|
vesna23
|
Hvala za vaša mnenja. Malo sem se ustrašila (prva nosečnost) da se ne bi kasneje izkazalo, da bo zaradi tega imel otrok kakšne zdravstvene težave. Mislite, da je to še vedno možno?
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 12:54:25
|
|
|
|
Naja30
|
Če ti je G rekel, da počivaj, ga ubogaj. Vsaka nosečnost je drugačna in najbolj mi gre na živce ko preberem kaj v smislu "potem bi mogle vse..." Po moje pač nizko nosiš otroka. Zaradi tega ne bo imel nobenih posledic, samo fajn te bo v mehur nabrcal
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 13:02:31
|
|
|
|
srki
|
Kar se zdravja otroka tiče, mu to ni nič hodega. Ti je Naja napisala posledice.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 13:52:23
|
|
|
|
frutka_
|
V približno enakem času sem tudi jaz imela glavico na UZ-ju čisto nizko. Obseg je merila čisto spodaj, pri sramni kosti. NIč ne skrbi, nizko nosiš ampak morda se bo stanje "izboljšalo". Pri meni je počitek fajn pomagal. Tiščalo pa me je čisto vse. Vsake hlače, hodila sem kot raca in še to težko, ker se mi je zdelo da nosim kroglo med nogami.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 14:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
kje je glavica ni pomembno dokler je mv zaprt in dolg.Ja potem bi mogle vse počivat,ki smo nizko nosile.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 14:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kjer mi je gin. povedala da moram veliko počivat, ker je otrokova glavica nizko. Me zanima, ali katera kaj več ve o tem? Pa seksat ne smes prevec intenzivno.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 14:33:36
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kje je glavica ni pomembno dokler je mv zaprt in dolg.Ja potem bi mogle vse počivat,ki smo nizko nosile. Mogoče pa nismo vse ženke enake, mogoče pa ima ona še kaj drugega, kot da nizko nosi.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko 18.5.2008 14:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Piše samo ,ker je otrokova glavica nizko.Torej je z Mv vse ok
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?