Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 17:59:08
|
|
|
|
Naja30
|
Lahko ji ponudiš, samo ne preveč ker napenja. Sej za začetek itak ne poje veliko.
|
|
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 18:30:43
|
|
|
|
sonček33
|
Sladko zelje: na trkobve narežeš rdeče zelje, na olivnem olju popražiš malo sesekljane čebule , ko zarumeni dodaš ščepec sladkorja, zelje , naribano jabolko, zaliješ z juhico ali vodo, začiniš (ne preveč, če je za dete) in tenstaškakšnih 15 minut
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 18:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sladko zelje: na trkobve narežeš rdeče zelje, na olivnem olju popražiš malo sesekljane čebule , ko zarumeni dodaš ščepec sladkorja, zelje , naribano jabolko, zaliješ z juhico ali vodo, začiniš (ne preveč, če je za dete) in tenstaškakšnih 15 minut U, full dobro se slisi, jaz bi tudi :)).
|
|
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 18:38:57
|
|
|
|
Paštetka
|
mi naredimo brez jabolk in z belim zeljem. Skuhamo krpice in jih posujemo s tem zeljem. Res je njami.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 17.5.2008 18:40:55 >
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 19:34:38
|
|
|
|
dreamz
|
Jaz pa sem zadnjič sladko zelje naredila tako: glavo zelja narezala na debele trakove in ga v ekonom loncu v skuhala v ponvici sem na olivnem olju popražila čebulo in nato not dala skuhano zelje, na hitro vse skupi zmešala in še malo podušila.
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 21:35:23
|
|
|
|
annie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka mi naredimo brez jabolk in z belim zeljem. Skuhamo krpice in jih posujemo s tem zeljem. Res je njami. Mi delamo popolnoma enako
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?