|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
16.2.2005 13:22:49   
Čiračara
Mislite, da je dovoljena uporaba anticelulitnih krem v nosečnosti? Malo sem skeptična glede tega:zmeden:

Lp vsem in hvala za odgovore9nebesa:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
16.2.2005 13:26:11   
KIRA
živijo. škodi najbrž ne, je pa bolje proti strijam kupit prav kremo za nosečnice. jaz sem mela eno z olivnim oljem in skoraj nič strij, dokler sem se REDNO mazala.:ups::ups:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
16.2.2005 13:26:13   
saba
ne vem

pa kaj sploh te anticelulitne kreme kaj pomagajo???

jaz sem se par let nazaj mazala s tem, pa rezultata ni bilo od nikoder, na kar sem prenehala.

zdaj pa tko in tako celulit :sloncek::sloncek::sloncek: od veselja, ker tolko hrane dobiva. Pa sploh me ne briga. Tako in tako, če ga imaš ga imaš, baje da se tudi podeduje.

mene sploh ne moti.

lp
saba

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
16.2.2005 13:27:26   
CIPRESA
Tudi jaz se to sprašujem že odkar sem ugotovila da sem noseča, ker sem se že prej mazala po nogah(stegnih).
Sedaj se ne mažem več ali je dovoljeno ali ne pa še zmeraj ne vem.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
16.2.2005 13:34:16   
Čiračara
Hmmm če pomagajo te kreme? V kombinaciji s telovadbo malo že lahko nadziraš, vsaj kožo imaš bolj gladko. Nekega zeloo vidnega učinka pa itak ni:zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
16.2.2005 13:36:09   
saba
jaz mislim da ima isti učinek kot navadno mleko za telo.

važna je tista masaža ko si kremo nanašaš, ne pa krema sama.

ker z masažo lepo porazdeljuješ te maščobne blazinice ali kaj so že :zmeden2::zmeden2::zmeden2: krema pa, ne vem koliko k temu pripomore

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
16.2.2005 13:38:28   
Čiračara
Ja Saba prav imaš. Imam isto mnenje o tem, najvažnejša je masaža in telovadba:bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
16.2.2005 13:45:32   
darjatimci
Samo krema ne bo pomagala,res je telovadba najbolše zdravilo,tudi sama to prakticiram,odvisno tudi kakšen celulit je,če je že pomarančna koža samo s kremo nimaš uspeha.:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
16.2.2005 14:26:59   
Lana_s
Se strinjam s Sabo. Niso važne kreme ampak masaža. Lahko se masiraš z navadnim mlekom za telo pa bo učinek enak kot s tistimi, ki piše da so za celulit.
Sem pa zdaj "pridelala" tooliko celulita v zadnjih treh mesecih, da me je kar groza kak bom to vstran spravljala.
LP:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
16.2.2005 16:26:03   
NENAJANI
Po mnenju mojega :love: ni fajn!!!!!! (je zdravstveni tehnik in jaz mu verjamem vse)
Anticelulitno kremo je treba masirati v kožo in baje nobena masaža ni dobra med nosečnostjo, ker vse slabo dobijo naši :duda:.
Vso maščobo in strupe, ki so v telesu dobijo naši sončeki in lahko močno vplivajo na njih!!!!!!
Jaz sem prenehala z anticelulitnimi masažami takoj, ko sem izvedela za nosečnost. Sicer se pa celulita najbolje znebiš tako, da piješ samo vodo v velikih količinah!
:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje
16.2.2005 17:17:35   
Naja31
Oj,

jaz sem brala, da v nosecnosti kreme proti celulitu ne pomagajo (kot da drugace pomagajo:)-), zaradi tega ker celulut v casu nosecnosti nastaja zaradu hormonov, proti temu pa nic ne moremo.
Pa se te kreme naj bi bile prevec agresivne.
Jaz sem se prej kar redno mazala (o ucinkovitosti ne bi, je bilo bolj za mojo duso), v nosecnosti sem pa prenehala. Celulita je pa zdaj ohohohoo.

Lp,Naja:nosecka:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vprašanje
16.2.2005 22:54:25   
Willson
:nosecka: nič se ne sekirajte , raje pridno papcajte. Celulit, nataja pri :nosecka: predvsem zaradi hormonov, tako, da ga po porodu veliko izgine. Jaz sem se med nosečnostjo zredila 11kg, in imela ogromno celulita celo na rokah na nadlahtu se- nisem nič mazala, le proti strijam. No sedaj po porodu pa je večina celulita izginila, le tisti pred:nosecka: je ostal. lp

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vprašanje
16.2.2005 22:59:21   
NENAJANI
Jaz pa sedaj med nosečnostjo sploh nimam celulita!:zmeden:
Sem zelo vesela :bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vprašanje
17.2.2005 8:09:16   
darjatimci
Nenejani,to je odlično,da ga nimaš,veš največ smo same krive za celulit,prehrana,razne pijače(gazirane)premalo gibanja,marsikatera pa mora celo počivat in se pazit.Pa še razne nosečniške želje po hrani,čim manj celulita vsem,Darja!:sloncek::bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?