|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AD 3
16.2.2005 12:40:27   
ticko
živjo mamice!

Djte mi povedat, če uporabljate kapljice AD 3, namreč meni jih je včeraj na 1. pregledu predpisal pediater, da mu moram dajat, sam me je opozoril, da bo lahko dobil krče po njih... Torej, kaj naj naredim, krče ima že sedaj in to kr hude, pa da bi imel pol še hujše... A bi blo zelo narobe, če se te kapljice ne dajo dojenčku staremu 1 mesec? Kako pa se začne dajat? Najprej eno, potem drugi dan 2, ... pa do 7. po 7 kapljic, a pol pa vsak dan po 7 kapljic???? Tok mala količina, pa tako strupena?

Aja predpisal nama je tudi Daktarin kremico ker ima pikice na jezičku in dlesnih, a je kul če mu dam kremico 3x na dan na dudico? Samo se bojim, ker mu okus zelo ustreza, da se ne bo navadil na ta okus, pol pa brez te kreme ne bo maral dude??

Help?

Hvala vam v naprej in lep dan!!!

R & M :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   AD 3
16.2.2005 12:43:42   
dory
Mi smo mel krce in po dveh kapljicah ad3 je mel se hujse krce...tko da sem te kapljice vrgla v smeti in sla v avstrijo po oleovit...po njih pa nobenih tezav...

Daktarin sem svojemu :duda: dajala samo na dudo...nikol mu nisem mazala se ustne votline pa se mu je soor odpravil ze po enem dnevu nanasanja...ni se pa zarad tega navadil in ni bil to razlog da dude ni maral...ker tako ali tako nanasas le par dni...

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   AD 3
16.2.2005 12:43:48   
Blink1
Jaz sem ji začela dajat zelo počasi...ker pri nas ti napišejo kar 5 kapljic naenkrat. Poleg tega nisem začela takoj, sem kar malo počakala...

Veliko jih poznam ki so s kapljicami začele zelo pozno.

Daktarin...kaj pa vem. Moja sicer nima pikic, pa ji ga dan malo ko je razburjena ali ne more zaspat.

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   AD 3
16.2.2005 12:44:58   
SISI25
Mi dajemo po 3 kapljice. Ampak poleg dojenja dodajamo še Aptamil. Je rekla naj damo 4 kapljice, ampak sem najprej dajala dva dni eno kapljico, potem kakšen teden dve kapljici, potem pa 3. Sedaj smo stari dvameseca in pol. Bomo pa počasi začeli s štirimi kapljicami. Krčev pa nikoli nista imela.

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   AD 3
16.2.2005 12:50:31   
Anonimen
Naj ti nekdo v Avstrijo po kapljice OleovitD3, ki ne povzročajo krčev. Kupi se jih v lekarni, so pa čisti poceni. To poznajo vse mamice in je milijonkrat preverjeno.

(odgovor članu ticko)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   AD 3
16.2.2005 12:51:24   
nejcko
Naša je tudi po AD3 dobila fejst krče, zato sem ji jih nehala dajat in prešla na oleovit D3 iz avstrije. No, zdaj pri 7,5 mes smo pa spet na AD3 in ni nobenih težav.

Kar se pa tiče daktarina - daj na dudo, pa če dojiš, si tudi prsne bradavice namaži pred dojenjem.

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   AD 3
16.2.2005 13:02:29   
Willson
To je res, da imajo dojenčki po ad3 kapljicah velikokrat krče, v takih primerih pediatri predpišejo oljne kapljice PLIVIT D3. Je pa dobro, da :duda: daješ kapljice saj so potrebne za razvoj kosti, sploh pozimi, ko ni toliko sonca.Jaz sem moji:roza: začela dajati pri 6t in sicer po 1-2 kapljici in sem ji zelooooo počasi povečevala dozo do 7. Jaz sem ji jih dajala zjutraj in to med obrokom po žlički z mojim mlekom in nismo imeli problemov.Z daktarinom pa je takole, če ima soor pol ji moraš dati do 3x na dan zelo malo na dudico ali pa tvojo dojko, ni nevaren in ne škodi, :duda: pa tudi ne boš razvadila saj mu ne boš dajala tako dolgo. Mi ga še sedaj včasih uporabimo, ko je mala fejst sitna, se malo pomiri. LP

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   AD 3
16.2.2005 13:12:34   
BONI*
Luka je tudi imel na začetku krče po AD3, pa smo jih postopno uvajali. Potem pa nekega dne krčev ni bilo več, mi pa sedaj že nekaj časa vsak dan dajemo po 7 kapljic. Mogoče se pa vseeno splača poskusiti?

Lp, Boni

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   AD 3
16.2.2005 13:39:24   
lin
Mi smo meli isti problem po kaplicah je dobila krče tako da smo jih do dobrega 3 mes. nehali dajat pol pa spet probali in ji ni blo nič tako da jih zdaj pridno dajemo!

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   AD 3
16.2.2005 13:56:32   
urši*
tudi js sem se odločla, da bom počakala do 3. meseca, ker ga že itak zvija, po teh kaplicah je pa prava štala!!!

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?