|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test pokaže - nato +???
16.5.2008 15:19:31   
piamaria
Je katera, ki je po izračunu zadnje m imela že zamudo naslednji mesec in je test drugi dan po zamujanju pokazal  - nato pa čez en teden, ko je še vedno ni bilo +??????
Jaz ne vem no, če imaš OV tri dni pred naslednjo M, potem je to logično, al ne?

Povejte, tipkajte...
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test pokaže - nato +???
16.5.2008 16:41:42   
frutka_
Testi pokažejo +, ko je dovolj prisotnega nosečniškega hormona. Torej, če je pri tebi v zadnjem tednu arasel je najverjtneje, da si srečka nosečkauser posted image user posted image . Čestitam!

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2008 16:51:47   
Rakica_80
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2008 17:19:30   
Anonimen
Prvič še ni bilo dovolj hormona, zato je pokazal -. Drugič ga je bilo dovolj in je +.

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2008 18:07:10   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2008 18:17:26   
uršika***
Se pravi, da ti je sedaj pokazalo +. Če te prav razumemo, si seveda srečka nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2008 18:26:27   
*m*t*
verjetno si res srečka user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2008 19:49:12   
piamaria
user posted image ne ni mi še pokazalo +, zato pa se zanimam, jojjjjj menda vas bo bog uslišal in bo + jutri, danes je bilo čisto rahli  plusek na cb...
hvala, ampak ne upam si prehitevat...
Najlepše darilo v maju bi bilo pa resuser posted image user posted image

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2008 19:54:30   
*nina*
hej meni se je obakrat zgodilo da je najprej pokazal minus pol pa plus!!!zdaj drugič sem delala test na petek in se mi je zdelo da na cb vidim rahel plus,pa sem test ponovila v ponedeljek in  se je pokazal močan plus!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti zate!!!

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2008 9:05:11   
naske
jaz imam tudi eno vprasanje???
s fantom sva imela spolni odnos zadnji dan prejsnje menstruacij, vmes sem naredila test je bil negativen. cez 26 dni sem dobila menstruacijo, sicer manj, ampak je trajala 6 dni, med menstruacijo sem naredila test in je bil negativen!!!!
kaksna je moznost, da ni prav pokazal?

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2008 12:14:40   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria

Je katera, ki je po izračunu zadnje m imela že zamudo naslednji mesec in je test drugi dan po zamujanju pokazal  - nato pa čez en teden, ko je še vedno ni bilo +??????
Jaz ne vem no, če imaš OV tri dni pred naslednjo M, potem je to logično, al ne?

Povejte, tipkajte...
Hvala

Meni se je to nardilo. 5.4. je bil -, 11.4. pa + user posted image user posted image user posted image Držim pesti zate!

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.5.2008 12:15:40   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naske

jaz imam tudi eno vprasanje???
s fantom sva imela spolni odnos zadnji dan prejsnje menstruacij, vmes sem naredila test je bil negativen. cez 26 dni sem dobila menstruacijo, sicer manj, ampak je trajala 6 dni, med menstruacijo sem naredila test in je bil negativen!!!!
kaksna je moznost, da ni prav pokazal?

Pomoje je kar prav pokazalo. Imela si user posted image , test je bil -, tako da...

(odgovor članu naske)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.5.2008 13:57:01   
ninchi9
Ženskice, počakajte, da vam zamuja in potem naredite test. Če je takrat - , je to to. Če pa je plusek, pa je itak user posted image . Je pa res, da je eni moji kolegici komaj teden dni po zaostajanju menstruacije pokazalo plusek. Prej pa minus. Ene imajo pač časovno neopredeljeno ovulacijo, še posebej, če je ciklus nereden. In ona bi naj zanosila par dni pred pričakovano menstruacijo (to si je preračunala potem, glede na termin poroda). Jaz si tudi ful želim dojenčka, samo ne pretiravam s tem testi, tako kot nekatere. Lepo potrpežljivost v roke, počakat na zamudo in potem test. Če pa ga greš prej delat, pa pokaže - in potem spet čez par dni....user posted image To je samo mučenje za vse aktivne...Moja prijateljica dela v lekarni in mi je povedala, da zelo veliko žensk pride po test že en dan po spolnem odnosu (torej tistem noter user posted image ). Halo!!! Ja, to so take, ki ne hodijo na ringaraja.net. user posted image

LP, Ninchi

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.5.2008 14:18:11   
*Junona*
Iz izkušenj punc je razvidno tudi, da je CB res najboljši. 

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2008 14:10:53   
Anonimen
OJ
Imam eno vprašanje M mi zamuja že 8 dni in test je še vedno negativen. M cikluse imam redno na 30 dni.

Ali še malo počakam ali grem k G?

lp

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.5.2008 14:15:41   
ursa30
kateri test si pa delala? če ga še nisi, probaj delati z jutranjim urinom in delaj s testom clearblue..baje najbol zanesljiv..srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.5.2008 14:19:15   
ninchy81
Delal sem zvečer in z baby chek.
Bom porobala z  CB če bo kej več pokazal.

me pa zanima če ke katero tudi bollo oz spikalo po trbuhu?

lp

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.5.2008 14:50:16   
ursa30
ja mene je špikalo prejšni mesec..še sama ne vem zakaj..verjetno psiha..ker sem potem v roku enega tedna dobila user posted image ..upam da bo pri tebi drugače..lp

(odgovor članu ninchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.5.2008 13:04:10   
piamaria
nič ne bo, gremo daljeuser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?