|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očala
16.5.2008 13:07:53   
arabela*
Kakšna sončna očala se prilegajo k črnim lasem.jaz imam ponavafi kar črna,ali pa z srebrno.Nevem pa,če bi rjav odtenek pasal??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očala
16.5.2008 18:29:24   
blanč
bela!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2008 18:34:34   
bibolina
ni nujno da bela.. je odvisno od modela, kšne bele bi ti, druge ne.. js mam tut črne lase, pa kr temno polt, pa sem imela do zdaj ene temno rjave, pa ene črne.. letos sem se odločila da jih zamenjam in v vsaki optiki mi niso priporočili črnih, ko sem jih probala..sm preveč mafijsko zgledala:) sem rekla, da mi ni važna barva, samo da mi pašejo.. no in na koncu sem izbrala take lepe viola. na sonsu prou lepo izpadejo.
tako da je čisto odvisno..

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2008 18:37:33   
citrončica
Se strinjamuser posted image ,
jaz mam tud ene take viola barve-kar prelivajo se, pa mam črne lase(-še en teden, potem upam da bodo spet rjave po 2h letihuser posted image ),
sicer je pa tako, da morajo očala pasati na tvoj obraz,potem se pa odločiš, malo sprobaj...

(odgovor članu bibolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2008 19:39:12   
hmm...
Bom kar tu vprašala.

Kaj pa za blontne lase? Meni se zdijo najbolj kul rjava. Ali pa rjavo-črna.

Kaj ve mislite?

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2008 11:37:10   
arabela*
ko sem bila blont,so mi rjava najbolj pasala,ali pa rjavo rdečauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

ivf
123nina

V katerem poskusu vam je uspelo?

v prvo (64%)

v drugo (12%)

v tretje (8%)

v četrto (3%)

v peto (4%)

v šesto (9%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!