|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolaps - nizek pritisk
16.5.2008 9:00:21   
Anonimen
Pozdravljene!

V zadnjem mesecu mi je dvakrat padel pritisk pod mejo, da sem se sesedla v službi. Zanima me, če ima še katera podobne probleme in kako preprečuje kolapse oz. dviga pritisk.

Vem, da do tega pride, ker me user posted image izčrpava in veliko zahteva. Ni nevarno za user posted image , je pa zelo neprijetno zame, saj sem potem še cel dan kot cunja. Glava pa je kot, da jo bo vsak čas razneslo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolaps - nizek pritisk
16.5.2008 9:13:18   
Maja T.
Žal ti ne znam konkretno odgovoriti, vem samo, da je nizek pritisk manj nevaren kot visok, jaz bi pa na tvojem mestu šla na bolniško, da boš lahko počivala.

Jaz sem šla na bolniško že kar zgodaj in lahko rečem, da imam bolj ali manj čudovito user posted image . Veliko pomeni, da se lahko dopoldan uležeš, če je potreba, pa čeprav samo za 15 min.

Srečno user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2008 9:17:38   
alea01
Živjo!

Meni je nizek pritisk bil vzrok za bolniško. Skoz omedlevice, padanja skup.... Pomaga, če se večkrat uležeš in zeloooooo veliko piješ, pa ješ močno hrano.... Kaj drugega pa ni za storit. Jaz se z njim ubadam celo user posted image  in zdaj sem v 37t in glih včeraj mi je G rekla, da se je končno mal dvigniluser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2008 9:27:32   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Pomaga, če se večkrat uležeš in zeloooooo veliko piješ, pa ješ močno hrano....

Meni je ob omoticah pomagalo tudi, da sem pojedla kaj sladkega. Kakšne bonbone sem zato vedno imela pri sebi.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2008 10:50:09   
alea01
Točno! sem pozabila. Sladko ful pomaga. Mi je G rekla, da se zjutraj moram najprej sladkega najest....

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2008 11:34:57   
lotty4
Ojla

pa slane bobi palčke, pa kokakola tud dvigne pritisk. Pa ne zdej popit full kokakole, tko ene par požirkov, pa palčke tudi kar mal liži, ker sol dviguje pritisk.
Jaz sem tud kar okol letela.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2008 12:40:49   
srki
Punce, koliko pa imate pritiska, da vam rečejo, da je nizek. Moje je 100/50-100/60, tako je bilo tudi v prvi nosečnosti, nikoli pa mi niso rekli, da je prenizek. No, pa tudi če bi bil, ga verjetno ne bi očutila, ker mi paše sladkouser posted image

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2008 13:11:47   
Anonimen
Po dveh kofetih in eni uri počitka po kalapsu je bil 90/65.

Ne morem na bolniško, ker delam v šolstvu in se konec leta bliža. Zato pa sprašujem po nasvetih. Prvič sem bila cel teden doma. Nato so bile prvomajske počitnice. Po prvomajskih sem pa en teden delala, potem pa se v torek ponovno sesedla. Po kolapsu pa grem domov, saj v soli nimam kje počivat, pa še odmori so dolgi samo 5 min. V tem času pa ne pridem k sebi. Moram zadnje kontrolne skoz spravit in zaključevanje ocen. user posted image

Še 6 tednov moram potrpet! user posted image Potem so pa počitnice in avgusta zaslužena porodniška. user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2008 16:49:34   
frutka_
Jaz nizek pritisk obvladujem z jutranjo kavico. Najnižjega sem imela 70/50.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2008 18:45:52   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Jaz nizek pritisk obvladujem z jutranjo kavico. Najnižjega sem imela 70/50.user posted image  

O frutka, sva na istem user posted image  S tem, da jaz še kombiniram s slabokrvnostjo user posted image . Tudi jaz zdaj spijem kavico ali dve na dan. PA kar nekako gre. PA veliko tekočine.

ANonimna, seveda greš lahko na bolniško. JAz sem tudi v šolstvu in sem na bolniški. KAj pa bodo imeli otroci od tebe, če jim pred očmi skupaj zlezeš. Poskrbi zase, punca. user posted image  Resda bo kmalu konec šolskega leta, ampak če bo šlo tako naprej, ne boš zdržala.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2008 11:36:54   
srki
U, madona, to je pa res nizek pritisk!

Ampak, a ni tako, da ti ga kava sprva zviša, kasnje, ko neha delovat, pa še bolj znižauser posted image .

meni kava itak ne odgovarja, sem po njej slaba (se tresem, me mrzel pot obliva).

Drugače pa, anonimna, jaz se tudi ne bi špilala s tem. Bodo že najdli zamenjavo zate!

Sayuri, Lili mi je rekla, ko sem bila na pregledu, da mi bodo vabilo poslali domov, je bila spet malo bolj na trnih, pa nisem potem nič drezala več. Saj veš, kako jeuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2008 14:51:39   
nanka
Tudi jaz imam zelo nizek pritisk 90/55 je bi nazadne. Padla še nisem skupaj, bi pa samo spala. Sj bo kamlu bolje.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?