|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cicibanovi copatki
15.5.2008 20:45:56   
livia
Zanima me, kako jih perete? Pa ne samo umazanijo, ta niti ni tak problem, ampak kaj naredite, če se otrok vanje polula? Mi bomo namreč zdaj ukinili plenice in bo kaj kmalu tudi copat polulan. A jih date v pralni stroj? Jaz sem ene dala, pa so ratali ful trdi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cicibanovi copatki
15.5.2008 21:13:36   
Naja30
Jaz bi jih raje malo namočila in zdrgnila s krtačo. Sama jih še nisem prala, nas pa tudi še čaka odvajanje od plenic user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2008 7:01:06   
frutka_
Jaz jih povečini perem ampak so mi enkrat skupaj skočiliuser posted image . Malemu jih nisem več na nogo spravila. Perem na najbolj občutljivo, hladno, z zmanjšano centrifugo.
Sicer pa toplo vodo+krtačko. Ziher bodo ostali enaki.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2008 8:45:58   
kristinaj
če se samo polula bi jih pod tekočo vodo splaknila... in to je to...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2008 9:39:13   
livia
Kogar zanima, posredujem še odgovor odgovornih v Cicibanu:

Spoštovani,
zaradi lastnosti izdelave naših copatov, ki so grajeni na enak način kot čevlji, torej montiran lepljen zgornji del in lepljen podplat, in narave materialov (kaširan tekstilni material v zgornjem delu, usnjen vložek) kot proizvajalci ne moremo dovoliti pranja copatov, ker se lahko zgodijo spremembe na materialih - usnjen vložek se zvije ali otrdi (se da menjati), pri svetlih barvah tekstila se lahko pojavijo madeži ipd. Zaradi mogočih nepredvidljivih posledic, največkrat estetske narave, pranje odsvetujemo, sicer bi za te posledice odgovarjali.
Seznanjeni pa smo, da klub temu veliko ljudi copate pere v pralnem stroju brez posledic na copatih. Torej, če je potreba po pranju velika, je tveganje za kakršnekoli posledice zelo majhno.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2008 13:46:49   
Anonimen
ni povezano s pranjem copatk, lahko pa ti napišem, kako smo mojo ta večjo odvajali od pleničk. pri 2,5 letih smo se odločili, da bi poiskusili odvajanja (začela se je pomlad oz poletje). ampak kar tako dat pleničko dol,  iz enega dneva na drugega, sem si mislila, da bo ziher še pa še lulanja mimo kahlice oz vsepovsoduser posted image . zato sem ji v spodnje hlačke dala kar en moj vložek - v primeru nesrečeuser posted image . tako smo jo lepo počasi začeli uvajat na kahlico in lulanje v njo, nesreča pa je ostala v vložku in ne na tepihu ali sedežni ali kjerkoli pač.....

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2008 15:00:37   
sisi*
Jaz jihh perem v pralnem stroju. Dam pa na ročno pranje ali občutljivo. Do zdaj je bilo še vedno vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?