Nyah*
|
Jest pa ne morem spat , pa vidim, da sem edina tuki gor.... huh, sploh se ne morem nastimat, ma u zelodec brca, pa cel trebuh me nekam tisci, ko bi blo premal prostora notri,..., pa vroce, pa....... Ne vem, kam naj se dam, cakam, ga lubi ob 4ih ustane, poj bom pa okno odprla, pa probala zaspat. Kolk sem vesela za tiuste, ki ze cartajo, Lejla, se mi je zdelo, da bos naslednja, BRAVO za Mirana, uzivajte, cartajte se . Upam, da kmalu sporocis se svojo zgodbo, saj ves nas, babe firbcne . vaginalni pregled sem imela jaz samo prvic, ko sem izvedla, da sem , pa zdaj v ponedeljek, ko sem ji povedala, da me je v soboto bolel kriz pa v noznici pritiskalo, pa je preverila, ce se kaj dogaja. Odprta sem za en prst, kar tako naprej . V prvi sem sla za dva prsta odprta ze gor v P, pa sem se poj matrala 10 ur z umetnimi, sedaj pa do konca ne grem. Se raje setkam doma gor pa dol bo hitreje minil cas. Brce ima nas se kar konkretne, sicer se javi manjkrat kot prej, a se vedno mocno. To sicer nic ne pomeni, nasa pupa je se med porodom skakala po trebuhu, pa sploh se mi ni trebuh spustil, tako da.... Danes sem v Pikapolonici kupila tekocino za steriliziranje od Chiccota, sicer ni prav poceni, a je po mojem za kar nekaj casa, pa se fajn se mi zdi, lazje, bolj prakticno kot prekuhavanje . Kupila sem tudi dve potiskani plenicki, ena z medom Pujem, druga s Tigrom, full lustni. Kar ne neham kupovat, se mi zdi, da sem zadnje dni prov not padla ! Aja, LJ julijke, fajn cvekajte danes! Kaj pa, ce se se Gorenjke, vsaj tiste blize Jesenicam, dobimo kak dan zdajle, ste za? Ker jaz ne vozim vec prav dalec, bi vas pa rada spoznala. Nic, ne vem vec, kaj bom sedaj pocela, grem probat vsaj lezat pa pocivat, pa upat, da kaka nova julijka v tem trenutku spoznava . Papa
|