|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 8:13:54   
Anonimen
:kava: sem že popila,zdaj pa veselo na delo.
Imam mešan tip kože in me zanima katero kozmetiko naj pričnem uporabljat - čelo imam precej mozoljasto, lička pa rdeča kot rak. Rada bi kožo malo spravila v red. Kaj mi priporočate? Prosim za kakšen nasvet.

Kaj pa za nežno otroško kožico? Ima full suho kožico - s čim naj jo mažem? A je Nivejina wind und weter ok tudi če je v hiši ali naj jo še dodatno z drugo mažem?

l.p.
Tassy
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 8:16:23   
dory
Jaz imam zase kar otroske kreme...vcasih ce je kriza po obrazu pol kupim kremo za suho in kremo za mastno kozo in se tko pol tud namazen po obrazu....tam k so mozoljcki dam suho,drgac pa mastno kremo...pa kr pomaga..

Od nivee je kr zakon krema...nas tamal jo je koncno sprejel in ma tko nezno kozo..za notr mam pa kr penatenovo..ni tolk mastna in se hitr vpije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 8:32:31   
NinKa
Jaz uporabljam zase hidratantno od Garinera, obraz pa umivam z tistim zelenomodrim od Garinera. Sicer pa imam tut v pudru Jade nekaj hidratantne kreme.

Za miskota pa imamo ze od vsega zacetka Bebival.

Zase nisem pristas Nivee, dragi pa uporablja Nivejo mosko hidratantno z Q10 pa ima res bolj nezno in gladko kozo. Men in miskotu pa nekako ne paseta.

Sem pa v zadnjem obdobju (beri: sedaj ko je mraz), ko mi roke na zgornji strani zacnejo rahlo pokat zecela uporabljat Neutrogena. In je zakon. Drugace za normalno stanje uporabljam tako kremo za roke, kakor tudi telo Garnier.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 8:44:42   
kaja11
NinKa... a ga tudi po obrazu mažeš z Bebival... nam je ta kremica super za ritko, nisem pa vedela, da jo lahko tudi za ob raz uporabljam. Ima tako občutljivo kožico, da je zdravnica rekla, naj ga kar z Bepanthenom mažem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 9:48:38   
ajda11
Bebival ima v svoji kolekciji posebaj kremico za obraz. Na lončku piša hladilno mazilo, je čisto bele barve in zelo lepo disi. Vsaj meni so v lekarni dali tega, za rito pa imam tisto rumeno-gosto.

Suzana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 11:13:28   
NinKa
Ja, jaz od zacetka uporabljam Bebival. Kremico za ritko in tisto za obrazek. Za obrazek tako lustno disi pa ful nezno kozico naredi, pa pomaga sedaj za zunaj.

Drugace pa ga ne mazem veliko. Ko se je rodil je imel okoli 1 meseca nekaj mozolckov, pa je zdravnica rekla, da ce ne bodo zginili lahko da ima dermatitis, pa sem ga s to kremico namazala, v roku 2 dni vse zginilo.

Jaz jo priporocam.:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 12:16:14   
Annny
Ojla,

jaz pa zase uporabljam izključno Lancome in se moram pohvalit, da imam res lepo kožo. Imam pa drugače občutljivo- suho kožo.
Peno za umivanje mastne kože ima najboljšo Christian Dior, preverjeno- je pa take zelenkaste barve v veliki prozorni tubi (stane okrog 5000 sit, ampak je zlepa ne porabiš..sem jo kupila sestri, pa jo je imela za 4 mesece z umivanjem 2x na dan).
Krema za mastno kožo (ki ni draga) je ena boljših Schellerjeva ananasova krema.
Prav tako definitivno ne boš 'mim udarila', če se boš odločila za kak izdelek od Clinique.

Hehe, sem skoraj doktorirala iz kozmetike:)-

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 12:18:32   
Annny
Ja, če se ti koža sveti (maščoba), bo pa zelo pomagal set za čiščenje od Artistry (gel za umivanje, tonik, krema za mastno kožo).
Pa glinena maska- zagotovo!
Če te pa še kaj bolj konkretnega zanima, pa vprašaj.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 12:20:12   
KIRA
za tamalo sem jaz kupila penaten. zase pa nisem že leto dni nič kupla, pa ti ne znam svetovat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 12:23:41   
Annny
Da ne pozabim- za pordelo kožo na licih poskusi kremo za občutljivo kožo Annemarie Boerlind (bela tuba)..ni draga, ampak je pa super.

V tvojem primeru (da te ne bom zmedla z vsemi temi kremcami:)-) bi jaz nabavila peno za čiščenje mastne kože od Diorja in kremo Boerlind za občutljivo kožo.
Poskusi in poročaj;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 12:24:58   
dory
U ja tale annemarie boerlind je super..jaz mam tonirano kremo in je res super :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 12:32:30   
Annny
Za začetek pa lahko proti pordeli koži na licih poskusiš navaden bepanthen, če bo kakšen učinek;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 13:27:00   
kimi
Jaz imam eno od nivee sem dobila za rojstni dan je pa z vitaminom c

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 13:36:34   
Tipi
Annny, kje pa nabaviti te kreme?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 13:55:20   
lin
Jaz sem že tolko krem za obraz probala da je joj.Pa vse tiste tadrage in nakoncu pristala pri otroški Becutan(v lekarni)Ful mi odgovarja,sicer nimam problematične kože samo suho!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 14:02:26   
Anonimen
:zmeden: ;)
Jaz mal zmedena - prodajalka mi je svetovala vse od ANNEMARIE BORLIND - jaz pa ne bi rada vrgla denarja stran - kot sem že na začetku napisala mi je rekla da imam na čelu mastno kožo,drugače pa imam suho oz.mešano, vklučno s že vidnimi kapilarami.
Svetovala mi je: čistilni gel(kremo),tonik in kremo za mazanje - a naj poiskusim?

Hvala vsem 1000 krat
l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 14:04:14   
dory
Tassy poskusi...drugace pa pazi pri prehrani...meni se na veliko zacnejo delat mozoljcki ce jem sir...pa tko ga mam rada:hudicek:..

Jaz bom tko rekla...vse je odvisno od prehranjevanja..kar je prevec ali premalo se pokaze na kozi...kozmetika le ublazi,odpravi pa nobena dokler ne spremenimo se kej na jedilniku...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 14:25:50   
Annny
Tipi, jaz kupujem v Mullerju.

Tassy, ti kar poskusi- saj dobre kozmetike je res veliko.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 14:27:48   
Annny
Tassy, ne vem, če ima ta prodajalka čisto prav. Če imaš vidne kapilare, imaš občutljivo kožo. Mnogo kozmetike za mešano kožo na te kapilare učinkuje tako, da po nanosu pečejo oz. skelijo...to si najbrž že kdaj ugotovila.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 14:56:04   
baguSka
Se strinjam s tejo!:bravo:

Tud jst mam probleme z mešano kožo in mozoljčki že od mojga 10.leta in sm bla že pr kar nekaj dermatologih in smo mi rekli, da je koža človeka odraz notranjosti. Kar pomen, da vse kar spravmo vase, se potem pokaže na koži. Le da je pri nekaterih to bolj izrazito, pri nekaterih pa sploh ne! Odvisno spet od vsakega posameznika.

Tko da moj recept je biu in naj bi biu še:čimmanj mastna hrana, čimmanj mlečnih izdelkov, čimmanj topljenih sirov. Imela sem celo spisek vse hrane ki je bla zame prepovedana, če bi hotela met čisto kožo kot dojenčkova ritka!;)

Je pa res da razne kremce pripomorejo, da vse to le zatreš in nekako prikriješ. A če so problemi še vedno notranjega izvora, se bo to pojavljalo ves čas!:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 15:35:21   
Seven*
Jaz imam vso kozmetiko od L`ocitaine.. Za obraz uporabljam njihovo kremo z dodatkom sivke, prav tako sivkino milo za umivanje obraza. Naravno, ki te ljubim naravno.. Pa se moralno zadoscenje, ker ni testirano na zivalih. :kuza: :pujs: :muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 15:39:21   
Annny
Jaz pa mislim malo drugače.
Hrane tu sploh nisem omenjala, ker se mi zdi logično, da naj bi se za zdrav videz pravilno prehranjevali (je pa res, da pri nekaterih pride vse to bolj do izraza).

Tip kože je prirojen oz. se spreminja v različnih starostnih obdobjih- temu primerno je treba tudi menjati kozmetiko.
Razširjene oz. vidne kapilare so prirojene- lahko se jih sicer odpravi s posebnim posegom, ampak brez pravilne nege se lahko zopet pojavijo.
S tipom kože in kapilarami hrana nima nobene zveze, res pa je, da slaba prehrana težave s kožo LAHKO še poveča.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 16:01:25   
Anonimen
Jst jem vse, pa sem včasih bolj mozoljasta, včasih manj...da pa bi se zarad tega odpovedala čokoladi (ki BTW pr men nima nbenga učinka na to) pa NI ŠANS.

Mam pa kva pa vem kakšno kožo...zdej mam kremo od Nivee young, drugač pa od mami Garnier :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kozmetika za obraz
16.2.2005 16:02:44   
Anonimen
Baguska, zanimivo. Sošolki, ki je imela full problematično kožo (no, sej jo še ma, sma ne tolk) je pa rekl dr. da hrana ne vpliva kej preveč:zmeden: Bomo vidli, jaz mam dermatologa čez en mesc...:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?