|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje črno-belega perila
15.5.2008 7:08:54   
ANIME
Ojla!
jaz naravnost obožujem črno belo kose perila. Zdaj včasih je na eni majici prevladuje bela barva, včasih pa črna.

Problem nastane pri pranju. Žal se vedno po parih pranjih bela začne nekako spreminjati v sivo.
Kako in s čim vi rešujete ta problem? Jaz imam res od precej dragih zadev pa do čisto poceni, pa rezultat je po kakšnem mesecu vedno enak - črno siv izdelek. Ker je prisotna črna barva, vedno perem na 30°C.

Ima kdo kakšen nasvet?

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pranje črno-belega perila
15.5.2008 7:31:02   
nena m
Jaz v zadnjem času vedno uporabljam lističe - lovilce barve in sem super zadovoljna. Če perem črno - belo kombinacijo dam enega za belo perilo in enega za barvasto. Odkar jih uporabljam še nisem pobarvala niti ene stvari, belo perilo pa je res belo in ne sivo.
lp

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2008 7:51:04   
pomar*ANČA*
lovilci barve? kakšni lističi so to? ker jaz imam pa probleme z belo- rdečo, kar na koncu vedno postane vse roza...

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2008 8:25:28   
emmy
Se strinjam z neno m, kajti tudi jaz uporabljam te lovilce barv in se mi perilo ne zabarva. Posebej če perem kakšen čisto nov kos perila obvezno dam zraven enega od teh lističev.

Te lističe kupiš v Mercatorju, Sparu, DM-u, Mullerju... so v takih majhnih škatlicah tam nekje pri pralnih praških.  V škatli je 10 lističev, gor pa piše: Lovilec barv (colour catcher).

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2008 8:26:46   
pomar*ANČA*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za to pa nisem vedela da obstaja!! 

(odgovor članu emmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2008 8:56:59   
mojsoncek
Tudi jaz uporabljam lovilec barv in se super obnese. Sem enkrat prav namenoma (da sem sprobala listke) dala med perilo eno rdeco jogi rjuho, ki je vedno pustila svoje sledi (tudi tamalemu sem ze hlace in pizamo obarvala v roza user posted image ), pa se je ful lepo opralo in nic obarvalo.

Ti predlagam listice in pranje na nizki temperaturi (jaz taksne stvari perem s programom za obcutljivo perilo in nimam tezav).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2008 8:59:41   
ANIME
Super ... hvala za odgovore ... prvič slišim, ampak letim takoj kupit, da sprobam ...

in kako to ... če imam črno bele stvari, dam dva listka in operem na programu za občutljivo. In to je to ... ali je še kakšen trik

Zdaj pa samo še predlog ... kateri listki so najboljši. Kje priporočate da kupim oz. katero znamko ...

< Sporočilo je popravil ANIME -- 15.5.2008 9:06:24 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2008 9:16:39   
mojsoncek
Jaz sem jih kupila v DM-u, ampak ti ne vem na pamet povedati katera "znamka" je.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2008 9:21:39   
anitaz
Taka rdeča škatlica je.user posted image

Ja, res so zakon tile lovilci barv!user posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2008 13:59:14   
brucella
http://www.colour-catcher.co.uk/the-range.php#range-cc

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2008 11:52:16   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

... kateri listki so najboljši. Kje priporočate da kupim oz. katero znamko ...

---------------------------
Trenutno (od 19.-24.5.) so v Mullerju v akciji DR.Beckmann (20x za cca. 2'99€)
http://www.mueller.si/.

Sicer sem probala še ostale znamke, pa so vse ok.

ROŽICA

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2008 9:39:55   
~Biba~
Tile v Müllerju so dobri; oni z DM; meni žal niso vlovili vse barveuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2008 23:07:19   
Naja30
Pred kratkim sem tudi jaz obarvala nekaj perila in sem prav s temi zi dm-ja ponovno oprala in je vse šlo dol!user posted image

Se pravi, če dam med črno perolo kakšen črno-bel kos, dam tudi zraven samo en listek za belo in enega za barvasto ali kako?

In še to me zanima, če lahko skupaj perem belo in npr. rdeče in če dam spet listke, bo ok?user posted image

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 20.5.2008 23:17:57 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.5.2008 8:09:01   
luka jan
Super so tile lovilci barv, jaz sem jih nekaj časa uporabljala samo pri rizičnemu perilu, sedaj pa sem se tako navadila da enostavno ne morem prat brez njih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2008 7:54:03   
orhideja75
odkar sem tudi jaz predkratkim pobarvala belo perilo, ker so bile vmes ene otroške bele spodnjice s črno elastiko, tudi uporabljam lističe kot lovilce barv. kupujem jih pa v DM-u

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.