|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   načrtovanje nosečnosti
14.5.2008 22:10:14   
bojana.r
Pozdravljene!
Tudi mene zanima nekaj vprašanj?
In sicer kdaj ste začele jemati folno kislino? Več kot 3 mesece pred načrtovanjem otročk?
Kako pa je s prehrano pred nosečnostjo in med? So potrebne bistvene spremembe glede vrste, velikosti obrokov....Mi predlagate pregled pri ginekologu že pred načrtovanjem otročka?
Zaenkrat hvala...Upam, da nisem preveč zoprna in ponavljajoča se z vprašanji.....Namreč nova sem na tem forumu...Pa tudi že razmišljam o otrocih user posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: načrtovanje nosečnosti
14.5.2008 22:19:14   
mali007
Folno kislino je priporočljivo jesti še pred zanositvijo - še posebno če si kadilka.

Glede prehrane user posted image  pa nič posebnega - veliko sadja, zelenjave, namesto sladkarij raje kak sadni jogurt, vsaj 1/2 l mleka in mlečnih izdelkov na dan, nekateri pravijo da je fajn jest jetrca, nekateri jih odsvetujejo......

(odgovor članu bojana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2008 22:19:23   
bskrle
Pregled je smiseln, ker G pogleda maternico morebitne pregrade, miome ...Je pa UZ potrebno plačati.

(odgovor članu bojana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2008 7:48:05   
Jančika_
Pred zadnjo nosečnostjo sem šla na samoplačniški odvzem brisa (pripadal bi mi šele pol leta kasneje), folno pa sem vedno jemala, ko sva že delala na otročku od ovulacije do M oz. ko le-te ni bilo, dalje. Glede hrane pa nič posebega; pač kolikor se da zdravo s priboljški sevedauser posted image .

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2008 8:43:38   
Pikica5
Sem ravno zasledila za ta le UZ, da te pregleda za pregrade in to in ga je potrebno plačat. Bi mi lahko katera lepo prosim, kje natančno v mb bi se ga dalo opravit pa kolik pribljižno stane, ker že kar en čas iščem pa mi ni uspelo nič najdit. Najlepša vam hvala user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2008 12:41:50   
kristinaj
če sta se odločila za otročka je najbolje da se oglasiš pri g in boš dobila vse potrebne info...

jem in pijem isto kot prej s folno kislino sem pa obakrat začela ko sem bila že 1,5m noseča.... pač nisem vedela, da sem srečka user posted image

srečno

(odgovor članu bojana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2008 12:37:02   
lily32
jaz za UZ pregled nisem nič plačala.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2008 17:32:49   
tejči77
jaz sem se predhodno naročila na pregled pri g, ki mi je vse razložila, tudi glede folne kisline, priporočljivo jo je jesti 3 mesece prej. Men se je zdelo pač najbolje it najprej na pregled, da sem dobila žegn, da je vse OK.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bojana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?