Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pot iz Kamnika do Polzele 14.5.2008 20:13:57
|
|
|
|
abi
|
Torej iz Kamnika greš (smer Velika planina) čez Stahovico proti Črnivcu ter Gornjemu Gradu od tam naprej proti Mozirju in potem desno na Polzelo.
|
|
RE: pot iz Kamnika do Polzele 14.5.2008 21:29:15
|
|
|
|
Majuska
|
Mislim da bo najlažje čez Tuhinjsko dolino, smer Stahovica proti Gornjemu gradu ... pri Stahovici mislim da so table za smer Celje, potlej pa ne moreš več zgrešit.
|
|
|
|
RE: pot iz Kamnika do Polzele 14.5.2008 22:01:11
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz pa mislim, da boš hitreje, če greš kar do konca po kamniški obvoznici, pa proti Vranskem. Potem pa malo pred Šempetrom zaviješ levo proti Polzeli. Sem šla samo enkrat iz Mozirja v Kamnik, pa mi tista cesta čez hribe ni najbolj všeč.
|
|
|
|
RE: pot iz Kamnika do Polzele 15.5.2008 7:58:10
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
ja, najbližja pot je črnivec- gornji grad- mozirje, ni pa to tohinjska dolina, ampak savinjska smo savinjčani malce alergični, če nas določijo za thince
|
|
|
|
RE: pot iz Kamnika do Polzele 15.5.2008 10:47:10
|
|
|
|
gojska
|
ma ne jo čez alpe pošiljat. Čez savinjsko (zgornjo) je res dlje, greš čez tuhinjsko, to je v Kamniku mimo gostilne pod skalco kr naravnost ,ven pa prideš v Ločici na staro cesto trojane - celje, zaviješ levo in je takoj Vransko, pol je pa hitro Polzela. Najhitrej in najkrajša varianta
< Sporočilo je popravil gojska -- 15.5.2008 10:48:07 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?