|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sestanek za atopijski?
14.5.2008 12:51:01   
Jelenche
Punce,

jaz bi prosila če je katera pri volji in ima željo da si se še osebno izmenjamo izkušnje, če bi se mogoče lahko dobile mamice ki imamo otroke z atopijskim?

Mi imamo namreč res full težav s  tem AD-jem in ne vem več kaj narest. Hodimo pa na dermatološko in alergološko.
Zaenkrat diagnosticirano:
- AD - pikce že 14 dni po rojstvu,...
- hipogamaglobulinemija (še nikoli cepljen)
- alergija na jajce, mleko, kazein
stari smo pa 10 mesecev smo na Neocatu, ke je po allernovi imel koprivnico, za pregomin smo imeli provokacijo, ki jo ni uspešno prestal, še enkrat bomo poskusili konec meseca.

Uporabljamo elidel, kortikosteroide (skoraj vsak dan), za nego mažemo z olivnim v belobazi in olivnim v hladilnem mazilu (ki ne pomagajo preveč)... kopamo se z Adermo, Mustela nam ne odgovarja.
antihistaminike uporabljamo tudi skoraj vsak dan, se trudim da ne, ampak nam ne rata. bom poslikala tamlega in dala sliko v album, da si boste lahko pogleadle kako hudo je.
Sicer nam zdaj rastejo prvi zobki, verjetno je zato tako ven udarilo?!

No, če je katera zainteresirana, naj se javi, pa se bomo zmenile kdaj in kje. Sicer sem pa iz Ljubljane.

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sestanek za atopijski?
14.5.2008 18:36:42   
thumbelina
Ja bogec mali. Naš ima tudi AD, samo mini v primerjavi z vami. Našemu enoletniku fleki izginejo pa spet pridejo. Kakšen dan je živo rdeče, kakšen dan skoraj nič. Ob isti hrani. Tako da sumim, da mora bit nekaj drugega kot hrana. Vsi testi negativniuser posted image Pri nas mleko najbrž je, vse ostalo dobro prenaša. Sem mu dala jajca, kislo smetano, pa ni bilo reakcij...

Zelo svetujejo olivno olje, samo jaz še nisem probala. Našega umivam in mažem s
in umivam z
user posted image

user posted image

Še link
http://www.tm-shop.si/si/lavera/naravna-kozmetika/baby-kinder-g95.shtml

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sestanek za atopijski?
14.5.2008 18:40:41   
*Uršula*
naša user posted image  ima tudi ful hudo obliko AD. Uporabljamo pa a dermo, elidel, elocom, razredčen elocom, ****al sirup, pa obvezno kopel iz hrastovega lubja. ful ji kožo pomiri, pa kopel z olivnim oljem, pa sigurno še kaj pa sem pozabila napisat. aja, negovalno kremo ki mi jo v lekarni zmešajo. smo bili pa tudi pri dermatologu pa je rekel da AD ni odvisen od hrane. Ima pa tudi alergijo na jajca in arašide.
Je imela tudi izpuščaje, seda jji pa kožo dobesedno razžre do živega. katastrofa.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?