Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 13.5.2008 15:13:16
|
|
|
|
kajajaka
|
bela oblačila ponovno prekuhaj s kvalitetnim praškom in posuši v senci. Nekajkrat ponovi, pa bodo spet bela. Barvasta... tu pa mislim, da ni pomoči. Vsaj jaz ne poznam rešitve...
|
|
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 13.5.2008 15:22:45
|
|
|
|
FORZA
|
Sedaj ko me cel dan ni je problem sem takoj pomislila kdaj dati perilo sušiti da ne porumeni na soncu. jas sem našla tako rešitev, da imam zelo veliko marelo na balkonu in pod to obesim perilo, tko imam perilo v senci. Rešitev zate ja poskusi s tem, da daš še enkrat prati, kakšen vanish uporabi mogoče bo kaj pomagalo za barvane mogoče pervol al kak se reče
|
|
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 13.5.2008 16:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno zaradi tega vsa oblačila, bela, črna in pisana perem in sušim narobe obrnjena.
|
|
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 13.5.2008 21:13:42
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz pa vržem čez stojalo eno navadno rjuho, da sonce ne pride do perila.
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 13.5.2008 22:38:41
|
|
|
|
luka jan
|
Žal ni tu kaj pomagati, takšno bo ostalo. Ti govorim iz lastnih izkušenj. Belo se bo mogoče še nekak urihtalo, temno pa niti slučajno. Drugič pa res raje obrni perilo na narobno stran, al pa si kupi eno veliko marelo in suši pod njo.
|
|
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 15.5.2008 10:34:57
|
|
|
|
ALJA75
|
Hvala drage moje spletne prijateljice.....sem rešila.....pa povem še drugim če se kdaj komu isto zgodi. Perilo je potrebno čez noč namakati v mlačni zelo soleni vodi, ga še nekrat oprati je spet ok. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 16.5.2008 8:49:59
|
|
|
|
kokoska007
|
http://www.ominobianco.com/ita/prodotti/index_dettaglio.asp?i=26 italijansko ne razumem, sem nalepila samo zaradi slikce. pri nas je reklama, da se doda za bolj belo perilo, tudi, če je porumenelo od sonca. ps: luna še bolj uniči oblačila kot sonce!!! tudi ponoči ni perili zunaj za pustit, sploh, če je polna luna.
|
|
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 23.5.2008 7:57:11
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75 Hvala drage moje spletne prijateljice.....sem rešila.....pa povem še drugim če se kdaj komu isto zgodi. Perilo je potrebno čez noč namakati v mlačni zelo soleni vodi, ga še nekrat oprati je spet ok. Lepo se imejte! ali pa perilo namakati čez noč v K2R
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 23.5.2008 12:01:34
|
|
|
|
tanikaa
|
Daj ponovno prat, pa zraven k prašku daj pecilni prašek (en ali dva zavitka).
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 25.5.2008 8:45:12
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ravno zaradi tega vsa oblačila, bela, črna in pisana perem in sušim narobe obrnjena. Enako. Mogoče bi lahko probala z lovilcem barv? Poskusi. Ko sem jaz zabarvala nekaj oblačil, je super šla stran tista siva barva.
|
|
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 1.6.2008 23:47:10
|
|
|
|
smeško
|
pomagajo tudi lupine od jajc.jajčne lupine daš v bombažno vrečko, močno zavežeš, zavozlaš (da nimaš lušine v pralnem stroju in na perilu) in daš prat zraven cot.baje pomaga tudi kis sam še nisem probala.
|
|
|
|
RE: od sonca porumenelo perilo 2.6.2008 10:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ravno zaradi tega vsa oblačila, bela, črna in pisana perem in sušim narobe obrnjena. Enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime za fantka?milkiKatero ime vam je lepše?Nikolaj (
52%)
Teodor (
48%)
Število vseh glasov: 348Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!