|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 18:46:11   
CIPRESA
Včeraj je imel moja mami rojstni dan, pa smo imeli aperitiv in sem spila 0,5 žgane pijače. Odkar vem da sem noseča, nisem poskusila niti kapljice, tudi vina ne , čeprav ga mnogi priporočajo, potem pa sem imela malo slab občutek, kaj če bi se kaj naredilo.
Ali je lahko kaj narobe od takega aperitiva? Vem da alkohol ni priporočljiv in sem tudi jaz zelooo proti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 19:03:08   
Anonimen
Ja zakaj si ga pa potem popila? A se nisi mogla zadržat?
Saj se hecam. Gotovo ne more škoditi.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 19:04:46   
Anonimen
Nč hudga ne bo.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 19:15:12   
CIPRESA
Za naše domače ni to nič hudega, in če ga nebi spila, bi izpadla kot da pretiravam, saj nosečnost ni bolezen, da ga nebi smela ne - tak bi bil odgovor.
Tko da kaj veliko nisem mogla storiti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 19:24:53   
Anonimen
Cipresa, ne sekiraj, saj "tastari" imajo v bistvu prav.:-))

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 19:40:28   
Anonimen
Aja, samo potem se pa tastarih med nosečnostjo malo izogibaj, pa bo.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 19:41:04   
SU
Tudi po mojem ni panike...Jaz sem si tudi privoščila, v vsej nosečnosti do sedaj, ene trikrat tudi žgano pijačko. Menim, da je bolje, če jo ne bi, ampak na svoji poroki mi je pa opraviočeno, kajne?!? :ups::)- Hočem, v bistvu, povedat, da sem dzaj noseča 32 in 2/7 in je z našim otročkom vse okej! Ne sekiraj se. Je pa res, da žgane pijače odsvetujejo. LP, Saša

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 19:46:09   
sabini
ne sekiraj se nič ne bo narobe, zamisli si nosečnice ki kadijo kot turki v nosečnosti kakšne pijejo vsak dan.....Od enega enkrat ti ne bo čisto nič sicer je pa že šlo ven:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 20:06:42   
špelin@
Nič hudega ne bo.

Bolj me skrbi to, da se toliko obremenjuješ z mnenjem drugih :ups: Zakaj bi storila nekaj samo zaradi tega, da ne bi izpadlo neustrezno??? Če si zelooo proti...

Malo samozavesti :rozica::rozica:

:angel:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 20:14:52   
CIPRESA
Jaz skoraj vedno naredim to samo zaradi tega, da mi dajo MIR

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 20:21:35   
NENAJANI
Družina mojega fanta je podobna tvoji!
Jaz ponavadi odklonim aperativ in prosim raje za deci rdečega vina. Sicer pa nikoli nisem pila žgane pijače, tako da me ne silijo več.:bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 20:27:38   
CIPRESA
Punce saj nisem mislila narediti iz tega kakšne velike scene, pač naši me imajo za bolj kompliciranega človeka in nisem hotela komplicirati še za to stvar. Ker pijače nisem navajena in jo ne prenašam lih najbolje me je malo zaskrbelo kaj bo z našim :duda:.

LP CIPRESA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 20:29:31   
Lunca1
Mislim da bi bilo takšno kompliciranje v nosečnosti čisto na mestu in da bi te razumeli.:zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JE KAJ NAROBE
15.2.2005 21:37:46   
Grascakinja
Tale 0,5 ni naredila popolnoma nobene škode. Bi jo pa, če bi vsak dan stresla vase takole 0,5 ali več.

Jaz sem se tudi v 5t napila šampanjca, ko sem diplomirala, pa kaj ko še nisem vedela, da sem noseča...

Skratka, problem je, če alkohol stalno in/ali prekomerno uživaš, če pa se sem ter tja malce pregrešiš, ni panike.

Nekateri dohtarji celo nosečnicam priporočajo ob slabokrvnosti pol deci rdečega na dan.

ALORA KEINE PANIK!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......