|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 16:18:32   
Aljakop
Hello!

Punce, a mate kakšen nasvet kaj bi moji mami kupila za abrahama..:darilo: naj bi bilo nekaj originalnega ( se ve, 50 je samo enkrat), lahko tud mal več cvenka..jaz mam bolj malo idej oz. nič.Mam še mal cajta. Kaj takega, da si bo res zapomnila oz. da bo res kul. Thenks, pa pozdrave iz obale ( tukaj pihaaaaaaaa spet ta burja proklemanska, brrrr!!!):hudicek:

alja :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 16:22:26   
baguSka
Ponavadi si mame kupljenih daril ne razveselijo iz srca. Moja dva sem spravila v jok ko sm jima nardila njun življenjski album - v obliki knjige s slikami.:rozica: Če nimaš te možnosti se ponavadi razveselijo tud kakšne masaže, vikend paketa, plavanja, kozmetičark, skratka neki kar si same ponavad ne prvoščjo!;)

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 16:23:11   
KIRA
daj nardit oljno sliko - njen potret z družino

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 16:28:49   
Anonimen
Polet z balonom nad rojstnim krajem.

(odgovor članu Aljakop)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 16:31:10   
Skye
baguska sva imeli isto idejo...tud moja mama bo čez 2 meseca stara 50 let in ji že pripravljam album z slikicami iz njenega življenja od malih nog pa do zdaj;)

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 16:31:17   
Aljakop
hello!

thenks, res sem mislila ji podarit nekaj 'uporabnega', ne kupljenega, mogoče res kakšen vikend paket ali krajše izlet ( 2-3 dni ).Tole z oljno sliko pa ni slabo,samo kje pa to nardijo? a v foto shopih?

thenks še 1x
alja

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 16:37:29   
baguSka
Hm glede slikanja - jst sm včasih poznala enga možakarja k je to doma mau sliku zase in za znance. Sm ga 1x prosila če bi še men kej nasliku, pa je reku da rab le eno fotko in da jo on potem preslika. Sam ne vem če še to dela. Bi ga mogla vprašat. Povej če te zanima.

Skye jst sm nardila prou na ta način kot je knjiga, slike sm skenirala in življensko zgodbico sem napisala, tako bolj smešno, da sta se full nasmejala, pa v vezavo sm dala.

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 16:38:38   
total
Kakšen vikend paket v toplicah bo sigurno vesela:bravo:

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 17:11:39   
pravljica
alja, a maš ti kako idejo za vabilo na 50. r.d., ker si glih na tem? :)

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   50.let - darilo -kaj?
15.2.2005 18:08:28   
Anonimen
Mi smo kupili kar nekaj daril, do njih pa se je morala dokopati sama...nardeili smo kviz v obliki "Lepo je biti miljonar-lepo je biti Abraham".

Vprašanja so bila povezana z našo družino, bilo jih je 25, po vsakem 5 vprašanju je sledilo darilo (nas je 5 otrok in znesek vseh daril smo delili s 5)
DArila so bila sledeča:
1. Pladenj za štrudl
2. Kopalni plašč in brisače
3. Trinožni stol
4. Kolo
5. Slika njene domačije, kjer je včasih živela in je zdaj porušena narisana z barvicami.

Najbolj jo je ganila seveda slika, ki je original. Hiša gor je takšna, kot je v resnici bila. Tukaj so tekle solze. Vsa ostala darila so bila njej zelo pisana na kožo...izbrali smo tisto, kar si je želela in potrebovala.

(odgovor članu Aljakop)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   50.let - darilo -kaj?
16.2.2005 11:21:25   
Aljakop
Zivio, spet!

hvala,hval,sem ze blizu ideji..Pravljica, tudi jaz se zbiram kaksno idejo za napisat za 50.let.Če se bom kej spomnila, bom javila
alja

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?