Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 15:25:28
|
|
|
|
Teja N
|
Živjo! Prijatelj praznuje rojstni dan in ker nima resnično najmanjšega pojma o kuhanju, bi mu rada kupila kuharsko knjigo. Tudi njegova punca, s katero živita skupaj, na žalost nima te žilice in tako reveža kar naprej jesta hrano po telefonu ali kupita že pripravljene obroke za pogret. Rada bi mu kupila tako knjigo, ki razloži res osnovne stvari, na primer, kaj je to dušenje, koliko časa se kuha krompir, zakaj je treba zrezke potolčt pred pečenjem,... Jo iščem že nekaj časa, pa sem do zdaj našla le take, ki ponujajo ful komplicirane recepte, ki že zahtevajo določeno predznanje. Če ima katera kako idejo, bom zelo hvaležna! Lp, Teja:)
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 15:42:24
|
|
|
|
JASNA D
|
Idealna kjiga za take patrone :)-:)-:)-(tudi mene) je VELIKA ŠOLA KUHANJA, avtorica je ANNE WILLAN. Notri je po poglavjih vse lepo razloženo. Nekaj pa je tudi receptov. Izdala jo je Slovenska knjiga. Jaz jo imam doma in mi je všeč, ker je notri na primer tud narisano kateremu delu živali se kako reče (mislim seveda na meso) in res same osnovne stvari. Dodane pa so seveda tudi raznorazne "mojstrovine". Toplo priporočam. LP, Jasna
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 15:46:10
|
|
|
|
Kiki
|
Najboljša knjiga vsaj zame, tista, ki se jo uporablja na gostinski šoli za kuharstvo. V bistvu kao učbenik, ampak ni ker ima morje receptov, pa postopek je opisan, tako da ta knjiga mi je še danes naj naj. Pa še tako grozno draga ni, če me spomin ne vara.
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 15:47:13
|
|
|
|
JASNA D
|
Kiki - daj avtorja in naslov!!!!! LP, Jasna
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 15:48:34
|
|
|
|
Tipi
|
Jaz imam zadnjo knjigo sestre Vendeline, Zmeraj sestra Vendelina in je super. Resnično primerna za začetnike. To govorim iz lastnih izkušenj. Lp:sloncek:
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 16:28:56
|
|
|
|
Deja
|
Učbenik za kuharstvo za srednje šole, avtorica Levstek Pepika, knjiga pa ima 498 strani. je pa super knjiga, jo ima moj brat, pa si jo vsake toliko časa sposodim. L.p. Deja
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 16:37:43
|
|
|
|
Kiki
|
Končno našla: Kuharstvo, avtor je Pepika Levstek, cena je pa 4.100 SIT, naročiti pa se jo očitno da tudi preko www.dzs.si Drugače je pa to knjiga ki se jo uporablja na Srednjih gostinskih šolah za učenje predmeta kuharstvo
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 17:06:41
|
|
|
|
p@tricij@
|
:bravo::bravo::bravo:tudi jaz najraje uporabljam to knjigo za srednjo gostinsko šolo in je super.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 20:37:33
|
|
|
|
HuAnita
|
Jaz sem si nabavila knjigo Novega tednika&Radia Celje - Kuharske bukve slovenskih gospodinj. Mislim, da stane 2 jurja, so pa notri recepti poslušalk - pa gre res za enostavne jedi... Poglej na njihovo spletno stran, gotovo je gor, če ne mi piši na privat, bom izbrskala njihovo telefonsko.
|
|
|
|
Iščem kuharsko knjigo za začetnike 15.2.2005 20:54:02
|
|
|
|
HuAnita
|
http://www.novitednik.com/ poglej pod robom - imaš vse napisano... sem butelj za kuhanje (reri debato par dni nazaj), ampak po tej knjigi mi še kaj uspe spacati;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?