Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kosilo na relaciji Brezje in Bled 12.5.2008 8:27:37
|
|
|
|
andrejaz
|
Restavracija Center v Lescah - imajo tudi otroške stole in zraven tudi veliko igrišče Restavracija Gala v Lescah - imajo tudi pizze - oni imajo tudi otroške stole in nekaj igral zunaj
|
|
RE: Kosilo na relaciji Brezje in Bled 12.5.2008 9:00:52
|
|
|
|
kokoska007
|
zelo dobro je v LEŠKEM DVORU, seved, če imate za spremembo radi srbsko hrano (tudi tisti, ki ne jemo mesa smo vedno siti, ker naredijo dober prebranec, pa džuveč riž, pa ful je dobra pečena paprika,.....)
|
|
|
|
RE: Kosilo na relaciji Brezje in Bled 12.5.2008 10:05:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz Restavracija Center v Lescah - imajo tudi otroške stole in zraven tudi veliko igrišče Restavracija Gala v Lescah - imajo tudi pizze - oni imajo tudi otroške stole in nekaj igral zunaj A v restavraciji Gala imajo kosila in pice?
|
|
|
|
RE: Kosilo na relaciji Brezje in Bled 12.5.2008 10:10:10
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, decembrka, imajo hrano po naročilu (ne vem, če imajo prav kakšna ogodna kosila v smislu sestavljenih menijev) in pice. Samo ni ravno poceni ...
|
|
|
|
RE: Kosilo na relaciji Brezje in Bled 13.5.2008 23:48:30
|
|
|
|
stuhica
|
v Lescah imaš tako kt ti je napisala že andrejaz Restavracija Center v Lescah - imajo tudi otroške stole in zraven tudi veliko igrišče Restavracija Gala v Lescah - imajo tudi pizze - oni imajo tudi otroške stole in nekaj igral zunaj maš pa potem še v radovljici Grajsko gostilnico kjer maš tud pice, testenine in ostale zadeve... Meni osebno sta drugi dve zelo uredu, pa tud cenovno se da dobit kaj pametnega za pod zob...
|
|
RE: Kosilo na relaciji Brezje in Bled 14.5.2008 14:29:17
|
|
|
|
triša
|
Mi ko gremo na Bled se obvezno ustavimo pri Lectarju (mislim da Radovljica).
|
|
|
|
RE: Kosilo na relaciji Brezje in Bled 14.5.2008 14:43:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, Lectar je v Radovljici in je zelo uredu restavracija. Ni pa tako zelo poceni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?