|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj 2 obroka
11.5.2008 21:40:31   
Rozica25
kdaj ste začele dajat gh 2x na dan? Stari smo 6,5 m in jeva samo dopoldne ali sadje ali zelenjavo. To poje par žličk. Riževe kašice sploh ne mara.
Ali mu lahko še popoldne dam par žličk nečesa? Sam nimam pojma kaj mu naj dam user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj 2 obroka
11.5.2008 21:43:24   
Srečic@
Ja, mene zanima enako. Tudi mi smo strai 6,5 meseca in ne vem kdaj 2 obroka in če je potrebno čisto vsako novo živilo uvajati 3 dni?

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2008 21:44:08   
sandra85
lahko mu daš. če mu daš dopoldan sadje, mu daj popoldan malo zelenjave
ml. izdelke lahko začneš pri 7m (skutice, jogurte)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2008 21:45:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@

Ja, mene zanima enako. Tudi mi smo strai 6,5 meseca in ne vem kdaj 2 obroka in če je potrebno čisto vsako novo živilo uvajati 3 dni?

kakor kdo. mi nismo! mi smo začeli z uvajanjem pri 6m in sem mu dala vsak dan drugo zelenjavo, oziroma sadje pa je bilo vedno vse ok

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2008 21:57:08   
LARA25
Pri našem prvemu pikcu sem začela pri 6 mesecih že dopoldne sadno kašo, popoldne pa zelenjavno ali obratno. Nisem pa dojila. Zdaj pa tudi čakam, da bo druga pikica stara 4 mesece, da začnem s kakšno sadno varjanto.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2008 22:10:09   
sabina08
Pozdravljene,
mene pa zanima, če ste uvajale postopoma, ker naš sonček zelo rad je, tako da sem mu od vsega začetka dala, kolikor je želel in s tem nedomestila obrok. Me pa malo muči, če le nisem naredila napake, ker se pa malo bolj muči pri polnjenju pleničkeuser posted image .
No, GH jeva že cca. 2 tedna, naslednji teden pa bova dopolnila 6 M. Pa imava tudi že včasih 2 obrokauser posted image ...

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2008 22:19:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sabina08

Pozdravljene,
mene pa zanima, če ste uvajale postopoma, ker naš sonček zelo rad je, tako da sem mu od vsega začetka dala, kolikor je želel in s tem nedomestila obrok. Me pa malo muči, če le nisem naredila napake, ker se pa malo bolj muči pri polnjenju pleničkeuser posted image .
No, GH jeva že cca. 2 tedna, naslednji teden pa bova dopolnila 6 M. Pa imava tudi že včasih 2 obrokauser posted image ...

nevem če delaš prav ali ne, ampak če si ga že tako navadila in če res tako zelo rad papca, pol pa mu daj a ne...za lažjo prebavo pa mu daj vsaj 1x/teden suhe slive (js jih čez noč namočim in pol umešam z kosmiči-po takem obroku, mi v 1 dnevu sigurno 4x napolni plenico)

(odgovor članu sabina08)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2008 22:46:05   
Srečic@
nevem če delaš prav ali ne, ampak če si ga že tako navadila in če res tako zelo rad papca, pol pa mu daj a ne...za lažjo prebavo pa mu daj vsaj 1x/teden suhe slive (js jih čez noč namočim in pol umešam z kosmiči-po takem obroku, mi v 1 dnevu sigurno 4x napolni plenico)

[/quote]
S kakšnimi kosmiči pa in kako se naredijo, kje se kupijo in predvsem koliko je star tvoj sonček?  Vse mi je prvič in novo.

100x hvala.
S.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2008 0:10:35   
sandra85
srečnic@
na primer proseni od alnature, ki se jih kupi v DM-u. lahko mu zmešaš sadje še z ovsenimi kosmiči, polento,...tako kot tudi zelenjavo z rižem, polento, proseno kašo, prosenimi kosmiči,...
moj sonček je star 8,5m in mu jih dajam že od 7.m
kosmiče pa pripraviš po navodilih ki so priloženi (oziroma zalepljeni) na embalaži
js prosene kosmiče namočim skupaj z slivami v vročo vodo čez noč, zjutraj vzamem slive ven, jih spasiram in umešam kosmiče. za bolj sladek okus dodam še malo naribane sladke hruške ali jabolke

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 12.5.2008 0:11:20 >

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2008 0:15:25   
sandra85
evo srečnic@ user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2753480

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2008 8:14:31   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Rozica25

kdaj ste začele dajat gh 2x na dan? Stari smo 6,5 m in jeva samo dopoldne ali sadje ali zelenjavo. To poje par žličk. Riževe kašice sploh ne mara.
Ali mu lahko še popoldne dam par žličk nečesa? Sam nimam pojma kaj mu naj dam user posted image user posted image

lp

Pomojem mu že lahko daš. Tudi mi smo nekje ob tej starosti imeli dva obroka. Če se je temu lahko reklo obrokuser posted image
Dopoldan sem mu pripravila sadno kašico, lubenico, melono, papajo, mango, jabolka, hruške ... mislim, da je jedel takrat tole. Aja, pa še kakšno breskvico in banano.
Popoldne sem mu pa dala sadno-zelenjavno kašico, tko da sem mal zakamuflirala zelenjavo, da jo je jedel. breskev-kornček, jabolko-korenček, banana-bučke. Pri tej starosti nekje sem začela uvajati tudi krompir, tak nežen pire, z malo mojega mleka, ga je imel fejst rad.

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2008 13:36:06   
Srečic@
Hvala za odgovore in povezavouser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2008 13:48:28   
rose
Jaz sem Gh uvajala zelo počasi. Najprej eno zelenjavo 1 teden, potem drugo. najprej po 1 žličko in vsak dan več. In ko sem dodala drugo zelenjavo, npr. cvetačo, sem ji dala samo 1 žličko in ostalo naprej bučke (kar je že jedla). In ko je pojedla malo več kot samo par žličk, sem ji prestavila na popoldansko malico, dopoldan pa sem začela z uvajanjem sadja. Ker je bolje, da ji nove stvari ponudiš v dopoldanskem času, zaradi reakcij.

Je pa res, da od začetka imaš občutek, da skoz je eno in isto, ker to res počne user posted image  Samo ni kej, počasi je treba preiskusit različno hrano.

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2008 14:34:23   
*lenc@*
glih nekako pr 6m zjutraj sadje, zvečer pa milupino kašico

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.