Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Carski rez - brazgotina 11.5.2008 21:50:19
|
|
|
|
lelčy
|
pri meni teče že tretje leto od Cr in se mi brazgotina še čisto malo pozna. saj drugače pa se tako in tako ne vidi ker se prekrije z hlačkami.
|
|
|
|
RE: Carski rez - brazgotina 11.5.2008 21:54:07
|
|
|
|
dido
|
Tri leta po CR se brazgotinas koraj več nič ne vidi. Je pa rez takšen, da lahko nosiš tudi bikinke pa se ne bi videlo.
|
|
|
|
RE: Carski rez - brazgotina 11.5.2008 21:56:40
|
|
|
|
janja
|
Jaz se s tisto zunanjo brazgotino ne obremenjujem preveč. So zelo lepo zašili in se če imaš oblečene hlače sploh ne vidi. Bolj me moti notranja brazgotina. A se to kdaj zmanjša? Čuti se kot, da bi imela pod kožo nek zvitek. Tako, da tudi če shujšam v nulo, se bo videla če se vležem na hrbet.
|
|
RE: Carski rez - brazgotina 11.5.2008 22:47:49
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz sem bila dvakrat rezana na istem mestu (bikini rez), pa se mi brazgotina kot taka zelo malo pozna. Problem je pač moj vimpi, ki malo visi čez to brazgotino, da je zadeva opazna Ampak sam rez se ne vidi, ker ga itak hlačke prekrijejo ali pa kopalke.
|
|
|
|
RE: Carski rez - brazgotina 11.5.2008 23:21:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
Meni so skoraj čist nič ne vidi - sem bila 2x že pohvaljena... od dveh ginekologov, da ne bo pomote. od CR je skoraj 2,5 leti
|
|
|
|
RE: Carski rez - brazgotina 12.5.2008 8:33:22
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz sem imela 2 CR. Po prvem CR se mi je kar precej poznalo. Pri drugem CR so mi rezali na istem mestu in je sedaj vse skupaj zelo malo opazno. So imeli pa pri drugem CR več časa za lepše šivanje, pri prvem so imeli preveč dela z mano, ker sem jim skoraj izkrvavela.
|
|
RE: Carski rez - brazgotina 12.5.2008 14:21:13
|
|
|
|
mojcapr
|
Sem imela 3 CR. Niso vsi šli po isti črti, ampak so ti rezi tako nizko, da so skriti pod hlačkam. Se ne sekiram za brazgotine, saj se ne vidijo tak fejst.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?