Anonimen
|
Gina, saj sem napisala, da smrdi s smetišča, ampak ne samo smetišče, ki je zaprto, temveč en delček smetišča, kjer pa še vedno delajo kompost iz bioloških odpadkov. In tisto fajn smrdi . Vem, bila tam, smetišče podrobno spoznala (faks), ljudje smo velike PACKE, milo rečeno. Ampak smrdi tam okoli ovtoceste, ker je kompostišče direkt na drugi strani za grmovjem. Nikoli pa smradu še nisem zavohala v samem mestu, pa sem dol 2x tedensko po takšnih in drugačnih obveznostih. No, dopuščam možnost, da je ravno takrat tako vreme, da veter ne piha proti mestu . Sicer pa je za celotno Slovenijo in Evropo značilen stalen zahodni veter, ki se pri nas obrača v JZ zaradi Alp, kar pomeni, da veter odnaša smrad stran od samega mesta Vrhnike, proti Vrtnariji, Šparu. Tam pa smrdi, ja . Tako da smrad je, ampak v centru, na Cankarjevemu trgu, po Tržaški ali pa odzadaj na Betajnovi nisem še nikoli nič vohala, tudi v Verdu ali Mirkah ne. Tam pri AC proti Sinji Gorici pa ja, smrdi . Iz IUV-ja pa ne smrdi več oz. zelo redko, ker so pred kratkim nekaj spremenili glede same proizvodnje, sem že pozabila kaj točno.
|