|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izostanek menstruacije
11.5.2008 21:03:20   
Pettrina
Pozdravcek vsem,

imam eno vprašanje glede izostanka. Izostanek M. imam danes 8 dan. Vceraj pa sem naredila test nosecnosti in je bil negativen..zdaj pa ne vem kaj bi blo. Ta mesec sem bila bolna in sem jemala antibiotike in med jemanjem antibiotikov sem imela močno vnetje..ali mogoče lahko to vpliva ali je test lahko vpršljiv? Nimam pa nobenih znakov slabosti ali česarkoli.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izostanek menstruacije
11.5.2008 22:44:57   
*Junona*
Verjetno res nisi user posted image , ampak zaradi padca imunskega sistema posledično izostajauser posted image .

Srečnouser posted image

(odgovor članu Pettrina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2008 23:47:36   
Athina
Pettrina, tudi meni je zaradi bolezni izostajala M ... prej pa NIKOLI!!!!! ni zamudila niti minutke ... Sicer pa se nikoli ne ve ... user posted image držim pesti, da boš kmalu user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2008 8:20:53   
bastian111
Strinjam se z predhodnicama,ampak če čez nekaj dni še ne dobiš ponovi test!

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2008 8:21:36   
becky
men je prvi mesec, ko sva delala na user posted image  zamujala dva tedna, prejšnji mesec en teden-vse zaradi živcev, tak da se poskušaj pomiriti, čeprav vem, da je težko

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2008 8:59:02   
Pettrina
Sej zdej res ne vem ali naj verjamem testu ali pa naj kupim katerega drugega se za probat. Zadeva je taka, da trenutno se ne bi imela otročka..sicer mam 25 let in ce bi bila bi obdržala ampak imam kar malo strah se postati mama, ker imam se toliko enih obveznosti..ne vem zakaj me je tako strah. s partnerjem sva nekako nacrtovala v roku dveh let. Ali je potem res moznost, ker sem bila bolna. Midva pa res nisva nic delala na user posted image , ker sva skos pazila, tako, da je skoraj nemogoce, da sem user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2008 9:08:08   
*Junona*
Ne boj se, potem nisi user posted image , sprosti se in prkazala se bo user posted image .
Mogoče si si jo š malo sama prestavila, ker si malo nervozna.

Srečnouser posted image

(odgovor članu Pettrina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2008 20:31:27   
Pettrina
Sem klicala zdravnico in mi je rekla,da moram počakati do nedelje potem pa v ponedeljek poklicat. Ko sem klicala me je vprasala kdaj sem nazadnje dobila in sem povedala 3. aprila, sploh ne dobim.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Berete knjige o vzgoji?
honey

ja in upoštevam nasvete (48%)

ja, a jih ne upoštevam (5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (33%)

me ne zanimajo (13%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!