Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali je to lahko alergija na kravje mleko 11.5.2008 20:25:23
|
|
|
|
Naja30
|
Moji hčerki se je reakcija na rumenjak pokazala isti dan čez nekaj ur. Imam pa jaz zaradi kravjega mleka alergijo - ekcem. Če ne bo izginilo, jo peli pokazat.
|
|
|
|
RE: ali je to lahko alergija na kravje mleko 12.5.2008 10:37:58
|
|
|
|
biga
|
Reakcija na neko živilo se lahko pojavi takoj, lahko čez nekaj ur, lahko pa šele po nekajkratnem uživanju. Kar opisuješ, je lahko znak alergije na KML, saj se ta lahko pojavi kadar koli, tudi če je doslej uživala mlečne izdelke brez težav. Moja znanka ima hčerko, staro 15 mesecev, ki je doslej tudi vse jedla, zadnje čase se ji pa takoj po zaužitju mlečnih izdelkov okoli ust pojavi rdeč flek oz. rdečina. Svetovala sem ji, naj gre na testiranje za alergijo na KML. Mi smo imeli alergijo na KML do 11,5 meseca, prejšnji teden pa smo uspešno opravili provokacijo, tako da lahko počasi začnemo uvajati mlečne izdelke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?