Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 10:20:39
|
|
|
|
Pupa1
|
Pozdravljene! Kupila sem prosene kosmiče od Alnature v DM. Sem zasledila na forumu, da jih punce uporabljate za zgoščevanje juhic, omak....itd, za vaše malčke. Zdaj me pa zanima, ali lahko te kosmiče samo stresem v že pripravljeno juhico na krožniku in zmešam oz. zgostim, torej da teh kosmičev oz. kaše ne pogrevam ali prevrevam v juhi, ampak dejansko res le za zgoščevanje na krožniku (ker navodila na zadnji strani škatle so, da jih moram pripraviti z mlekom in vodo ali le z mlekom , se ne spomnim, sem že škatlo vrgla stran. ..). Danes bi dala te kosmiče v govejo juhico, pa ne vem, da ga ne bi kaj biksnila... Hvala.
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 10:37:41
|
|
|
|
biga
|
Jaz jih vmešam v juho ali sadno kašico proti koncu kuhanja ali pa, ko je jed že v krožničku. Jih ni treba kuhat ali pogrevat, tudi v jogurt bi jih lahko vmešala.
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 10:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biga Jaz jih vmešam v juho ali sadno kašico proti koncu kuhanja ali pa, ko je jed že v krožničku. Jih ni treba kuhat ali pogrevat, tudi v jogurt bi jih lahko vmešala. Jaz naredim isto - s kosmiči. Kašo se pa kuha.
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 11:03:52
|
|
|
|
Pupa1
|
Ma saj zdaj pa ne vem: da ni tisto od Alnature prosena kaša in ne kosmiči (škatlo sem vrgla stran). Čeprav meni zgledajo kot kosmiči... A se pozna, da baš nisem neka poznavalka kuhne, kaj . Jaojao...
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 11:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v DM-ju kupila prosene kosmiče od Alnature, pa niso bili v škatli, temveč v vrečki. Ajdovo kašo, pirino, ovseno itd to pa vse kuham (Zlato polje).
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 11:22:31
|
|
|
|
Pupa1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Jaz sem v DM-ju kupila prosene kosmiče od Alnature, pa niso bili v škatli, temveč v vrečki. Ajdovo kašo, pirino, ovseno itd to pa vse kuham (Zlato polje). Tianna, saj moji so tut v vrečki, sam itak vrečka je pa bila v škatli (taki rumeni), na njej je pa pisalo (na zadnji strani), kako se pripravi... A govoriva o isti zadevi? No, a to so pol kosmiči, a ne. To potem ni treba kuhat, kot sem razumela? Tnx
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 11:38:45
|
|
|
|
Paštetka
|
Alnaturini proseni kosmiči so v vrečki in ne škatli. Mogoče imajo zdaj kakšno novo pakiranje,... poslikaj, da vidimo. Ker tisti kosmiči, se ne kuhajo in jih lahko daš na koncu v juhe, da se raztopijo, da so bolj mehki, sploh na začetku uvajanja, lahko jih daš v kompot, sadne kašice, jogurte, narediš zelenajvni polpet ...
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 11:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
No, mi imamo te.
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 12:01:09
|
|
|
|
Pupa1
|
Hvala, Paštetka, u pišuka,potem pa imam jaz napačno zadevo oziroma imam proseno kašo in ne kosmiče, ker to ni to. Pa še prodajalko sem posebej prosila za kosmiče, se prav spomnim, sam res nisem nič preverjala, kaj piše na škatli, ker se mi je mudilo.
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 12:36:51
|
|
|
|
mateyka
|
jaz mam ene v škatli in ene v vreči - oboje alnatura. na obeh piše kosmiči (eni zgledajo kosmiči kot od čokolina, ti so v škatli; drugi pa kot teli na slikci zgoraj) in obojih se kao ne kuha. vsaj piše ne na nobeni vrečki/škatli da je treba kej kuhat. une kosmiče v škatli ma naša ful rada s kompotom za zajtrk ali večerjo. ta druge pa sem zadnjič dala v juhco, pa so ratal sluzasti - po moje sem jih prehitro not dala, bi morala še bolj proti koncu not vmešat.. ta v škatli takole zgleda:
< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.5.2008 12:38:44 >
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 12:42:17
|
|
|
|
Paštetka
|
ja taki kot jih ima matejka so za mlečne kašice, kot razni linoti, in druge kašice, ki jih ponavadi mamice dajejo za večerjo kot samostojen obrok ali zajtrk . Aja, pa moja slikica je slučajno od ovsenih kosmičev in ne prosenih, ampak je pakiranje enako.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 11.5.2008 12:51:55 >
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 11.5.2008 13:52:27
|
|
|
|
Pupa1
|
Yes! MAteyka, točno take imam jaz (se spomnim škatle)! Tnx! Ok, pol to so kosmiči! Fajn, potem bo pa danes za kosilo goveja župca, zgoščena s temi kosmiči. dober tek vsem
|
|
|
|
RE: Alnatura-prosena kaša/kosmiči 13.5.2008 10:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Aja, pa moja slikica je slučajno od ovsenih kosmičev in ne prosenih, ampak je pakiranje enako. Ja se mi je zdel napis neki drugačen , ma embalaža je enaka. Evo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?