|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice
10.5.2008 20:44:01   
mama_milchy
Pozdravljene,

Žigec ni še niti do konca prebolel škrlatinko in je že dobil vodene koze (norice); teh je ogromno po celem telesu, po in v ušesih, nosu, v ustih in na jeziku ter po ritki in luliju; spremlja pa ga že od včeraj visoka vročina 37,6 do 39, ki jo zbijamo s paracetamolom - svečkami in obhladki ter seveda tuširanjem; dobil je seveda flonidan proti srbenju, neke kapljice za usta in jezik ter seveda imamo hipermangan za ga 1xdnevno namočit v njem; skratka je cel revček, ker ima prav tisto ta grdo obliko vodenih kozic; zanima me ali mu lahko med tuširanjem tudi glavo malo umijem, namreč po glavi ima ogromno teh izpuščajev in skozi se praska po njej; kaj pa apetit? kaj naj mu dam, da bo kej pojedu? edino kar mu gre, so tej actimel jogurti in sadni sokovi, no prejle je pojedel dva grozda belega grozdja

Kako ste ve shajale s temi noricami? Kako ste ublažile to srbenje?

hvala,

Lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice
10.5.2008 20:59:26   
žarnica
Naša 8-mesečnica je tudi imela full veliko noric,3 dni visoke vročine,ponoči nismo spali,ker jo je tako srbelo (imeli smo sicer fenistil kapljice)pa mi je v lekarni farmacevtka priporočala kremo URIAGE,prav za vodene koze. Sem jo namazala zjutraj in zvečer po tuširanju,pa so se ji full hitro začele sušiti. Kremica pa stane 15 eur.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2008 22:35:20   
Lunc_a
Smo se večkrat dnevno tuširali.Glavo lahko umiješ,samo ne smeš drgnit,ampak samo popivnaš.Naš je bil star 3 leta in smo mu rekli,da se ne sme praskat in se res ni.
Norice pa soi tak povsod po telesu,tako da to ni nič neobičajnega.kar je jedel je jedel,je sam povedal kaj bi

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2008 22:40:54   
LARA25
Jaz pa mislim, da glave ne peri, če ima vročino. samo počesi z bolj gostim glavnikom.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2008 23:03:55   
tinatona
Kaj pa če mu ponudiš kak sladoled al pa puding iz hladilnika. Če bo mrzlo bo to malo omrtvičilo jezik in bo mogoče lažje pojedel. Pa še precej hranljivi so.

No vsaj jaz bi mojemu to dala.

LP

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2008 9:28:43   
mama_milchy
tinatona, sej poje kakšen jogurt na dan, pa mogoče puding in tudi sladoled mu gre, čeprav le malo ampak nekaj vseeno je. danes zjutraj pa je pojedel 2žličke čokolinoto, mora mu bo kasneje juhica in korenček pasal;

dekelta, hvala za nsvete;

včeraj smo se lepo stuširali, glavo smo le delno umili, vročina mu je danes že rahlo padla ma bo že nekako; pikice pa kot zgleda so se začele sušit oziroma vsaj tiste, ki so prve zbile ven;

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?