Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gips plate namesto ometov 10.5.2008 11:16:10
|
|
|
|
S@nta
|
Ja, to pa mene tud zanima, pa npr kaj je bolj zdravju prijazno. Gips plošče so res da hitreje in možno, da tudi ceneje, sploh, če jih samo limaš gor.
|
|
|
|
RE: gips plate namesto ometov 10.5.2008 13:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
tud midva se ravno odločava, tako, da tud jaz prosim za mnenja in izkušnje.
|
|
|
|
RE: gips plate namesto ometov 10.5.2008 13:56:40
|
|
|
|
kajajaka
|
mi smo jih ravno položili... preurejamo staro podstrešno stanovanje. Zidovi so stari, na jih smo prišraufali dilce, razmik 60 (ker imamo gips plate 120 širine). Potem je potrebno tam kjer so šraufi še nek trak - mrežico nalepit in pokitat, da je površina ravna. Mi smo potem še z Jubolinom premazali (izravnalna masa) in pobrusili kritična mesta s finim "šmirgl" papirjem in stene so bile pripravljene na beljenje. Sedaj so sončno rumene in čakajo na ostalo opremo za nas in dojenčka. Je pa res, da mora biti tisti, ki se tega loti tudi malo majstra. Sicer moraš plačat nekoga, ki ti bo vse to naredil... pa si na koncu na istem, kot bi omete dal... Je pa manj svinjarije kot pri ometih in hitro se suši (in kit in Jubolin in barva...) Pa srečno!
|
|
|
|
RE: gips plate namesto ometov 11.5.2008 8:13:23
|
|
|
|
anju
|
jah, odvisno od povsine. ni samo, da mota bit tisti, ki jih postavi malo majstra. ko je velika povrsina, je dobro, da je tud tisti, ki pokita in pobrusi malo majstra. pri nas sicer nismo lepili gipsa na ze obstojece, ampak samo iz knaufa postavili celo stanovanje. in kitanja in brusenja je bilo ajej. s strojem je brusil in reflektorjem osvetljeval steno, da je videl, da je ravno.... pa se to sem slisala, da zna pocit zaradi razlicnih materialov oz. raztezkov v razlicnih materialih.... ker smo tud mi razmisljali, da bi zidali klasicno in lepli gor gips namesto rajhanja. ce bi zdaj ponovno, pa bi zidala in rajhala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?