Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 11:07:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pošta odpremljena danes, tisti, ki morajo plačat, bodo to morali storiti do 30.07., tisti, ki bomo dobili, pa dobimo do 30.06.2008.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 11:09:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Midva nimava kmetije,pa piše da je bila danes poslana moževa odločba. LP Mojca
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 11:17:32
|
|
|
|
klarisima
|
Ste opazile, da se Vida očitno dolgočasi, če je ne vprašaš takoj Le kaj nam to pove o naši davčni upravi
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 11:37:07
|
|
|
|
aljuška
|
meni je bilo odposlana danes, mojemu pa naj bi 26.5 . bi pa prav rada vidla, če se bo to zgodilo,ja
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 12:15:25
|
|
|
|
Naja31
|
Meni je pa čisto vseeno ali je bila moja odpremljena danes ali bo konec maja. Zakaj se vam pa tok mudi?
|
|
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 12:16:51
|
|
|
|
zvesta
|
Čimprej bi rada denar nazaj. Naj se meni obresti nabirajo, ne njim.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 12:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hijene hudičeve.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 12:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: hothien Moj tudi dobi 26 - tega. a si preverila še enkrat ker so popravili Pa res. Zdaj je pa spet 9.5. Najbrž je Vida tole temo vidla.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 12:58:41
|
|
|
|
Nika v službi
|
Popravljam svoj zgornji post. Plačat moraš do 14.07., sem se malce zatipkljala. Pomembno je, kdaj evrčke dobiš nazaj, ne kdaj je pošta. Ital se ne držijo roka, torej realno lahko pričakuješ, da bo denar vrnjen enkrat do 30.06., pa čeprav boš odločbo dobila že jutri. Načeloma si pa že vse prej izračunaš, tako da dokument sam, ki v 30 dneh postane odločba, če ni pripomb, ni nobeno presenečenje. No, vsaj ne bi smel biti. Čim več vrnjenih evrčkov!
|
|
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 9.5.2008 14:35:34
|
|
|
|
mojamura
|
Vidi sem napisala: Ti si Bedanec njen odgovor: Všeč mi je, da sem takšna.
|
|
RE: Dohodnina-dejte si kontrolirat 10.5.2008 12:14:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce Vida se ni zlagala moj je danes dobil odločbo hi,hi pa še več je kot je računal juhu... LP Mojca
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?