Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 8:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi ni začel! 2x sprožen umetno!
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 8:38:27
|
|
|
|
noe
|
Prvič me je zbudilo ponoči, ker sem morala it na blato in to trikrat.Opazila sem mal krvi , zato sva šla v porodnišnico, ker sem bila že 9 dni čez rok. Predrli so mi mehur, dali klistir, potem umetne in sem rodila v 2,5 ure. Drugič dobila dvakrat gel in rodila v 33 minutah. Joj, zdaj sem ti pa cel porod skor opisala in ne samo posebnosti
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 8:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj noe blagor se teb kok si bla hitr konc.Jest sm 4 dni čez rok in če ne bo prej moram v pondelk v porodnisnco, se bojim da mi bodo umetno sprozil in da bo dolg trajal.
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 9:11:51
|
|
|
|
MAŠKA
|
Zjutraj ob 6. mi je začela odtekati plodovnica,v porodišnico prišla ob 8. nič odprta, zato sem dobila gel, rodila ob 7. zvečer z umetnimi popadki.
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 11:00:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA se mi ni začel! Enako, sem bila še za kamor hočeš, pa 10 dni čez. So kar sprožili.
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 11:08:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
je zamujal 6 dni in sem komaj čakala da bo prišel ven, ker sem bila že sita okornosti,...., no potem ko sem prišla pa zjutraj v proodnišnico s popadki na 5 minut in 4 cm odprta in ko je rekla, da zdaj grem pa rodit, sem pa vprašala" A že" .
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 11:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: LARA se mi ni začel! Enako, sem bila še za kamor hočeš, pa 10 dni čez. So kar sprožili. Enako, s tem da sem bila 4 dni čez rok. CTG je kao neki kazal, pa odprta sem bila 3cm in vse zrelo, da je bilo... Kaj pa vem, meni ni blo nič.
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 12:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela že datum za sprožitev poroda, pa se je tamal le odločil, da sam pogleda na svet. Zvečer ob 10 uri me je malo špikalo v križu, potem pa se zbudim okoli 2.30 ponoči in mi je trebuh otrdeval in otrdeval in ob 3-eh ponoči sem že imela redne popadke na 5 minut, sem pa doma počakal do 6 ure in s pomočjo umetnih popadkov sem rodila malo pred 16 uro (odpirala sem se zelo počasi). Rodila pa sem 6 dni čez rok.
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 13:42:40
|
|
|
|
Pingvinčica*
|
Kako pa veste koliko ste odprte?
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 14:16:53
|
|
|
|
lojzika
|
2x se je voda ulila iz mene
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 16:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica* Kako pa veste koliko ste odprte? Ginekolog mi je povedal na pregledu.
|
|
|
|
Kako se vam je začel porod? 9.5.2008 21:27:42
|
|
|
|
karatina
|
Tudi pri meni se je voda ulila
|
|
|
|
RE: Kako se vam je začel porod? 10.5.2008 9:32:18
|
|
|
|
katee
|
Meni je ob 2.30 ponoči odtekla voda. Bila sem 7 dni pred rokom. Popadkov pa od nikoder. Rodila čez 15 ur z CR
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?