Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 9.5.2008 14:09:39
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika
A zadovoljiv pomeni da je čist tak ko oni ko stanejo 30€ v akcijiv Interšparu ali je kakšna razlika?
Hja, jst sm tud enga iz špara mela, pa je bil močnej k rovus. V bistvu za tepihe je katastrofa. Za laminat parket ipd. je pa vredu. Meni je všeč pri rovusu to da lahko sproti še prah posesaš in je potem res ful manj prašno. Sploh ne rabiš skor prahu brisat . Sam za tepihe pa res ni uredu.
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 12.5.2008 8:18:47
bobika
Rovusa imamo skoraj dve leti in nisem preveč zadovoljna z njim. Za laminat gre, tepihov sicer nimamo in dvomim, da je dovolj močan, za sesanje tepihov. Tudi pri našem se je kar v začetku zlomila cev. Me je pa močno razočaral pri sesanju finega prahu. Ko smo kitali stene in potem tisti prah, ki ostane od brušenja sten sploh ni potegnil. Se je takoj zabasal filter in ni vlekel čisto nič več. Če sem filter sprala je spet deloval par sekund in konec . Smo potem kar starega uporabili, ki je služil namenu . Tudi samam razmišljam o nakupu kakšnega novega sesalca, ki bi malo bolje funkcioniral.