Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 8.5.2008 23:21:04
|
|
|
|
*Junona*
|
Držim pesti za
|
|
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 9.5.2008 8:31:33
|
|
|
|
*m*t*
|
jaz ti tudi držim pesti, da ne bo in da boš zagledla oziroma !!!! sporoči rezultat
|
|
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 9.5.2008 9:16:24
|
|
|
|
Raguel
|
Znaki so obetavni,držim pesti da ugledaš
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 9.5.2008 18:17:48
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja30 Znaki so obetavni,držim pesti da ugledaš tudi jaz navijam
|
|
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 10.5.2008 7:17:45
|
|
|
|
piamaria
|
dajmo naši...naj posije sonček zate
|
|
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 11.5.2008 18:54:11
|
|
|
|
hmm...
|
Držim pesti, da si srečka .
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 11.5.2008 20:29:47
|
|
|
|
loveforever
|
oj. ja hvala vsem za lepe besede. ja zdj sem ša malo zaprta ratala, pa neki krči. danes je 27 dan ciklusa, prejšno m sem sicer imela že 27 dan, ampak bom raje počakala do 30, da bo bol ziher. tako da upam da je nebo. no skratka poročam vam na tej temi rezultat v roku treh dneh. upam da mi uspe, in seveda tudi vsem drugim, ki je ne pričakujete!!!!! papa a ni pa tukaj nobene ki bi jo kaj podobnega matralo, sj tudi če je potem prišla m ne bom nič upanja izgubila, vsak mesec sem bližje k temu da zanosim
|
|
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 12.5.2008 8:18:35
|
|
|
|
bastian111
|
Res držim pesti ,da zagledap !Lp
|
|
|
|
RE: napetost, mehurčki , hrana smrdi! 13.5.2008 16:25:47
|
|
|
|
loveforever
|
pozdravljene. menstruacije še ni, test pa je negativen, tako da po moje bo prišla ampak malo z zamudo!!!!! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?