Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 11:33:54
|
|
|
|
viv_
|
Pa lahk jih naprintaš kukr češ
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 11:51:04
|
|
|
|
katerina
|
printam, printam in pridno talam sodelavkam hvala za informacijo!
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 12:36:33
|
|
|
|
LoCa
|
no js sm pa pogruntala, ker moram par modrcov pa kake gate kupit (časa je itak do 18.5.): vsako reč kupim posebej, pol za vsako dam bon - se bolj splača kot pa vse skupi kupit . itak mam hm 2 koraka od službe . že tko sem ful pogosto v hmju, ker se nimam kam dat med malco :P.
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 12:43:30
|
|
|
|
Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa no js sm pa pogruntala, ker moram par modrcov pa kake gate kupit (časa je itak do 18.5.): vsako reč kupim posebej, pol za vsako dam bon - se bolj splača kot pa vse skupi kupit . Hvala za idejo, jaz bi tut rabila spodnje perilo. Joj, še kakšen bon bo treba sprintat ; nujno.
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 12:57:10
|
|
|
|
gajka
|
Za podporo lenobe, da se vam ni treba niti z anketo matrat, je tule link direktno do bona:
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 13:03:04
|
|
|
|
Mišni
|
A črno-bel velja?
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 13:06:41
|
|
|
|
gajka
|
Po mojem bi moral, saj nikjer ne piše, da mora biti barvno sprintan.
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 14:55:00
|
|
|
|
sanwebdra
|
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 15:07:06
|
|
|
|
Zamima
|
ok, bom šla v pon nekaj za tamalo nabavit kake bodije al pa kaj, ima tak premalo cot - če bi se hecali
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 15:33:09
|
|
|
|
gojska
|
no, jest sem si tud sprintala, sam ne vem če bom šla, ker sem jih čist zašinfala v anketi .
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 16:10:14
|
|
|
|
Maxica
|
Hvala, sprintano.
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 19:44:31
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ok, bom šla v pon nekaj za tamalo nabavit kake bodije al pa kaj, ima tak premalo cot - če bi se hecali Ma to moraš iti vsak bodi posebej kupit. A je katera že bila?
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 9.5.2008 19:45:47
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa no js sm pa pogruntala, ker moram par modrcov pa kake gate kupit (časa je itak do 18.5.): vsako reč kupim posebej, pol za vsako dam bon - se bolj splača kot pa vse skupi kupit . itak mam hm 2 koraka od službe . že tko sem ful pogosto v hmju, ker se nimam kam dat med malco :P. Samo piše, da lahko vnovči ena oseba samo en bon. Kako bodo pa vedeli, če si ga že?
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 10.5.2008 10:48:01
|
|
|
|
LoCa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: LoCa no js sm pa pogruntala, ker moram par modrcov pa kake gate kupit (časa je itak do 18.5.): vsako reč kupim posebej, pol za vsako dam bon - se bolj splača kot pa vse skupi kupit . itak mam hm 2 koraka od službe . že tko sem ful pogosto v hmju, ker se nimam kam dat med malco :P. Samo piše, da lahko vnovči ena oseba samo en bon. Kako bodo pa vedeli, če si ga že? ma kje to piše, mi je že sestra rekla neki, samo prou ne najdem kje to piše . sodelavka je rekla, da jo je bil nek bon v žurnalu, niso jemali nobenih osebnih podatkov.
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 10.5.2008 10:50:00
|
|
|
|
LoCa
|
Aja, sem zdej pogledala, jaz sem prebrala da piše en bo pri enem nakupu . ja ne vem no, a sploh smejo jemat osebne podatke? .....
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 10.5.2008 11:40:46
|
|
|
|
S@nta
|
Kr na bonu piše, da ena oseba en bon. Je že katera vnovčila kakega, da vidimo, če lahko večkrat grem
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 10.5.2008 12:18:31
|
|
|
|
gajka
|
Menda osebnih podatkov ne jemljejo, tako, da lahko greš večkrat. Velja pa samo en bon za en nakup.
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 10.5.2008 17:21:35
|
|
|
|
paris
|
Hvala Lianna!!! Evo sprobano danes, v Lj. v City parku. Lahko je črnobel sprintan bon, nima veze. Nobenih podatkov ne jemljejo. Sin je šel na eno blagajno, jaz na drugo. Sin je imel eno stvar, jaz dve. Sem dala za vsako stvar svoj bon na pult in rekla trgovcu, a lahko? Se mi je samo režal, seveda. In naredil dva računa. Tko, da ni nobene panike, lahko vsako stvar posebej računa z bonom- popustom, briga unga na blagajni. Samo gužva je pa za popi****. Še enkrat hvala Lianna, za prišparanih 15€.
|
|
RE: Sprintite si bon HM 11.5.2008 0:04:55
|
|
|
|
LoCa
|
ja, enako, nobenih osebnih ne vzamejo. šopping
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 11.5.2008 7:09:00
|
|
|
|
2.2.
|
samo nevem v čem jim je fora.....tako bojo lahko vsako stvar prodali za 5eur manj . saj mene to ne moti....no ja. moram še mojga nahecat da gremo kaj v lj do 18 da še jaz izkoristim. rabila bi kakšno oblekico za mojo tamalo ker gremo v juniju na poroko ,pa še čeveljčke......
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 11.5.2008 22:07:04
|
|
|
|
HuAnita
|
Jaz sem po moje zdajlje več zapraivla za barvno kartušo, kot bom dobila popustov. Sem pa za pol familije morala naprintatni, sama zase sem namreč 'le' 3 bone.... Skromna, ne?
|
|
|
|
RE: Sprintite si bon HM 11.5.2008 22:19:37
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: paris Hvala Lianna!!! Evo sprobano danes, v Lj. v City parku. Lahko je črnobel sprintan bon, nima veze. Nobenih podatkov ne jemljejo. Sin je šel na eno blagajno, jaz na drugo. Sin je imel eno stvar, jaz dve. Sem dala za vsako stvar svoj bon na pult in rekla trgovcu, a lahko? Se mi je samo režal, seveda. In naredil dva računa. Tko, da ni nobene panike, lahko vsako stvar posebej računa z bonom- popustom, briga unga na blagajni. U tega pa jaz ne upam. Grem raje vsak dan po eno stvar ... in tudi grem.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?