Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 9:29:49
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz semse obakrat odpirala že prej. Prvič sem bila za 1 prst odprta že 10 dni pred porodom, potem pa vsak dan več. drugič pa sem bila odprta 3 prste in rodila 3 dni kasneje. aja pa obakrat so mi sprožili porod, ker se ni sam začel.
|
|
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 9:31:34
|
|
|
|
Ninica
|
prvič sem bila odprta 1 cm na PDP, drugič pa sem bila odprta že mesec dni prej, 2 meseca pred pa sem že imela zmehčani MV, rodila sem 5 dni po roku.
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 9:39:43
|
|
|
|
julči
|
Kaj pomeni bit odprta za en prst (mogoče neumno vpr), a to je kao 1 cm?
|
|
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 9:59:29
|
|
|
|
lara larissa
|
julči.... en prst je v bistvu en centimeter. Je isto, sam da pač eni govorijo v prstih eni pa v centimetrih.
|
|
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 10:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
2 meseca pred porodom sem bila odprta že 4 cm.Drugič sem bila 2 tedna prej odprta že 3 cm
|
|
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 11:22:52
|
|
|
|
Paštetka
|
prvič: sem bila na dan poroda odprta šele 1 cm. drugič:2 tedna prej 2 cm, teden dni prej že 4 cm, na dan poroda 6 cm (vendar še brez popadkov) - je bil porod načrtovan tako, da ne vem, koliko bi bila odprta, če bi šla naravno rodit
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 11:22:53
|
|
|
|
lara larissa
|
Jaz mam jutri PDP po UZ pa tud še nič odprta. Upam da se lahko to hitro obrne in da ne bom preveč dolgo čez rok nosila
|
|
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 12:24:34
|
|
|
|
jajula
|
jst sm bla 0 c odprta, potem sem itak rodila 11 dni čez rok, pa še to sprožen porod
|
|
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 12:40:40
|
|
|
|
potepinček
|
Jaz sem bila odprta za 4 cm že v 7. mesecu. Imela sem strogo prepoved hoje po stopnicah (ker to povzroča odprtje). Tri tedne pred porodom sem bila čisto odprta. Rodila sem v pol ure.
|
|
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 12:47:04
|
|
|
|
janjček
|
p ste že prej kaj čutile, da se odpirate, npr. pritisk navzdol, ščipanje spodaj?
|
|
|
|
RE: Odpiranje pred porodom ali na dan poroda 8.5.2008 13:01:06
|
|
|
|
srki
|
Komaj kaj šele na dan, ko so je začel porod. Tista mera s prstom, mi je pa tako mimo. A niso mogli dat normalne mere, cm. Ne pa en prst
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?