|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hranjenje ponoci
8.5.2008 7:01:09   
teja28
zanima me, kako veste, kdaj je cas za nocni obrok. Ali cakate, da se user posted image  zacne jokati ali ga nahranite ob doloceni uri ali... Midva jeva le enkrat ponoci, vendar nikoli ne cakam, da zacne jokati, ker kadar joka zaradi lakote je to pravo dretje in ga nic ne ustavi. Tega pa ponoci res ne rabimouser posted image  TOrej ga vzdignem, ko se zacne premetavati, vendar vcasih opazim, da se vedno spi kot top in mu ne pase, da ga vzdigujem, ceprav potem sicer je. Kaj torej storite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hranjenje ponoci
8.5.2008 7:35:45   
misar
jaz vedno počakam, da se oglasi. v začetku je bilo to dretje, zdaj pri treh mesecih se samo oglasi, če je  le ultra huda lakota pa tud dretje prakticira. nikoli je nisem silila za hranjenje, ker če spi itak noče jest.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2008 7:49:06   
racman2
Moja nikoli ne joka, če se ponoči zbudi. Je stara 3,5 mes, samo gleda in vriska, pa še to je ura najmanj 5 zjutraj, jaz jo vzamem ven in jo podojim.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2008 7:54:14   
mmajaa
Že dva meseca spi v svoji sobici in se ponavadi zbudi okoli 5, ker je lačen. Ko je bil pri nama, sem ga tudi nahranila takoj, ko se je začel premetavati in je jedel dvakrat ponoči. Okoli dveh, treh in nato ob petih, šestih. Ko se je začel premetavati sem ga pustila, da vidim, kdaj se bo sam zbudil za hrano in je vedno minila kaka ura ali dve. Zato je šel tudi v svojo sobo, ker posledično jaz nisem nič kaj lepo spala. Sedaj smo prestavili hranjenje na okoli peto, pol šesto uro. Zdaj pa bom probala z čajem ali dudo, da vidim, če bi lahko premaknili hranjenje še za kako urco.user posted image

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2008 7:57:30   
mmajaa
Še to: počakam, da začne sam jamrat. Če ga takoj ne upoštevam je jamranje vedno glasnejše, vendar takoj, ko dobi zizo utihne.

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2008 10:26:40   
kristinaj
ko se je naša oglasila, sem ji napravila za jesti.... s 3m je spala celo noč s tem, da sem ji zadnji obrok okoli 22 ure dala kar v spanju......in je zdržalo nekje do 5 urce... 

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2008 10:32:02   
Zofy
Jaz se zbudim, ko začne jamrat, ampak po moje še ni tako lačna, da bi  jo bilo treba dojit. Ampak kaj, ko sem že budna. Ker potem samo brunda in brunda in jaz ne spim več... Zato jo pač takoj podojim. Vča<sih samo 2x potegne in zaspi nazaj in spi do jutra...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2008 11:40:55   
livia
Pri taprvi sem opazila, da se ponoči večkrat zbudi in kaj igra ali čeblja, potem pa spet zaspi. Ker je bila na flaši in zvečer ful pojedla, je nisem hranila še ponoči. Tako je prespala noč že pri 2 mesecih.
Druga je dojena in se ponoči zbudi povprečno 1 krat. Ponavadi ko slišim, da se premetava jo kar podojim, ker meni odleže, njej pa tudi. Bi pa po mojem tudi zdržala, če je ne bi dvignila. Ene par krat je kar odspala do 8h zjutraj. Nikoli se pa ne dere ponoči oz. jaz prej ustanem, da mi ne bi večje zbudila.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2008 11:47:34   
petrcamg
Mali je star 4,5 m. in je na flaški, ima pa še vedno 2 obroka na noč - prvega okoli polnoči, drugege okoli 4h. Je bila dva dni nazaj patronažna pri nas pa je rekla, da bi lahko en obrok ponoči že prespal. S tem sem se strinjala user posted image , sam more biti še on za to user posted image .

Je pa tako, da vedno počakam da se začne oglašati, pa ga potem nahranim. Danes ponoč sem probala mal vztrajati, da mu nisem koj za jesti naredila, pa sem mu parkrat dudo dala- jo je sam ven pluval, pa se smejal... Ko je imel dosti je pa zaštrajkal, pa smo že jedli user posted image ...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2008 18:52:27   
Naja30
Vedno sem počakala, da se je sama oglasila.2

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2008 19:55:50   
anny1
Hallo, nikoli se ni drla ko je ponoči hotela jest vedno je samo mmmm...mmmm-jala, je pa sedaj malo čez 3m in že prespi od 22h-6h če pa se premetava pa jo malo obernem pa spi naprej-sedaj še to ni treba k se že fuuulll ritauser posted image , no tko da bi jo pa zbudila ne- vedno počakam da učke pogledajo prav začudeno, samo ob 6h pa je po hitram postopku treba jestuser posted image . LP

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2008 20:12:02   
Roberta69
Moj 14 dnevni dojenček se vsak dan okrog treh zjutraj zbudi v joku, ki se ustavi, takoj ko ga dam na dojko. Če se pa prej kaj premetava, pa ne bi vedela. Se mi zdi pa nepotrebno, da bi ga zbujala sama od sebe - on sam najbolje ve, koliko in kdaj rabi.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2008 22:01:38   
Maksma
hmmm, zdaj je odvisno ali ga dojič, ali moraš še flašo štimat. Pri meni je situacija identična kot jo je opisala mmajaa. Najprej premikanje, brundanje, ki je če ga ne upoštevam vse glasnejše. Počakam da se vsaj malo oglasi, ker včasih tudi samo nekaj mrda in se potem pokaka al pa ga kej napenja, pa potem zaspi nazaj. Zdaj probavam najprej dudo, če pa to ne pomaga, potem ga podojim. Ne predstavljam pa si da bi morala še flašo štimat, ker potem bo se morala prej odzvat, ker bi malo do takrat ko bi jst tisto ohladila že znorel! user posted image  Smo ga pa tudi mi že zelo kmalu (1.5 meseca) premaknili v svojo sobico, ker je spal zelo nemirno in sem se jst vsakoč zbudila, ker sem mislila da hoče jest.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2008 21:35:23   
klarisima
Hmm, zanimive izkušnje.
Moja 5-mesečna user posted image dobi zadnji obrok okrog 21h (flaška, 230ml user posted image , samo zvečer drugače polno dojena na 3h) in včasih je zaspala skoraj do 4h. Takrat sem bila tudi jaz spočita. Večinoma pa se začne po 2. uri premetavat in godrnjat tako da se zbudim in jo po nekaj minutah tudi dam na zizo. Včasih poje celo, včasih samo malo...Potem pa je naslednji obrok okrog 6h.
Kar mi ni jasno je kako je lahko lačna, če poje 230ml user posted image Novolac-a nočne formuleuser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Maksma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.5.2008 10:50:31   
katee
Moj 4mesečni sinček je polno dojen in zadnji obrok zvečer ima ob 20.30, nato pa zdrži do 3h ali celo do 5h. Jaz po načinu jamranja vem ali je lačen ali bi morda samo dudo in  na podlagi tega tudi reagiram. Nikoli ga pa ne pustim , da se tako razdraži, da začne jokati. Ga prej vzamem ven in podojim. 

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.5.2008 22:01:37   
petra05
naša punčka je stara 3mesece in je na flaški.Prvi mesec in pol se je vedno zbujala ob 3 zjutraj,zdaj pa poje ob 9 ali 9.30 zadnji obrok potem pa spi do 6,30 danes mi je celo do 7,30,samo je potem tud pojedla full.Imamo res srečo da spi celo noč,ponoči mal brunda pa ji dudo dam pa ene dvakrat jo moram popravit ker dela že cele akrobacije ponočiuser posted image če ni čist pod kovtrom je pa vodoravno pa nabija z nogami v ograjo....user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?