Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 8.5.2008 10:25:52
|
|
|
|
luckyy
|
Nam je zelo v pomoč gugalnik od Fisher price (z vibro in glasbenim lokom). Mali v njem zelo uživa. Ko ga mučijo krčki vklopimo vibro in se ponavadi zelo pomiri.
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 8.5.2008 11:53:53
|
|
|
|
zabica26
|
Mi mamo McLaren in je odličen. Ima en igralni lok pa vibro. Odvisno koliko si pravljena dati in kaj vse želiš imeti. Ker cene so zelo različne.
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 8.5.2008 12:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je (bil) v redu Chicco ležalnik/gugalnik z igralnim lokom.
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 8.5.2008 13:30:35
|
|
|
|
Paštetka
|
mi imamo concord ležalnik z lesenimi širokimi "podstavki". JE zelo lep, udoben in ima za malega dojenčka posebej noter blazinico, da se v njem počuti udobneje. Če katera želi ga tudi prodam.
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 8.5.2008 13:45:47
|
|
|
|
Annny
|
No, naj dodam le še to, da se meni zdi ležalnik skoraj najpomembnejši del otroške opreme..pri naši prvi hčeri je služil non-stop več kot 7 mesecev..za počitek, hranjenje, dojenčka sem prenašala s sabo, ko sem imela kakšne opravke po hiši, da je sedel zraven itd...res super super uporabno.Imeli pa smo takrat en dokaj navaden ležalnik (brez loka za igračke, dojančka sem 'zabavala' kar sama )Sem ga pa podarila naprej..zdaj, ko pričakujemo novega družinskega člana, bo ležalnik nujno spet treba kupiti! Lp
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 8.5.2008 18:00:16
|
|
|
|
frutka_
|
Willma, meni je full všeč Baby Bjorn, ne vem zakaj ampak full mi je simpatičen. Če bom kupovala bom vzela tega. Annny in ti nič ne poveš!!!! Čestitam!
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 8.5.2008 21:03:54
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: luckyy Nam je zelo v pomoč gugalnik od Fisher price (z vibro in glasbenim lokom). Mali v njem zelo uživa. Ko ga mučijo krčki vklopimo vibro in se ponavadi zelo pomiri. Mi imamo tega in res je super!
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 8.5.2008 23:03:15
|
|
|
|
Annny
|
O frutka, hvala za čestitke...ja, res sem bolj 'mimogrede' omenila Zdaj je 16 t... Nočko!
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 9.5.2008 5:52:02
|
|
|
|
Vali 81
|
od kdaj naprej pa uporabljate tele ležalnike
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 9.5.2008 7:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je zelo v pomoč gugalnik od Fisher price (z vibro in glasbenim lokom). Mali v njem zelo uživa. Ko ga mučijo krčki vklopimo vibro in se ponavadi zelo pomiri. Nam je tudi zelo prav prišel, ampak sam od enega 1 - 4 meseca. Je bila kar rada v njem, vendar kasneje ko je že hotela biti v višjem položaju, se je le-ta žal zaradi njene teže začel "nižati" in postal kar naenkrat iz stolčka čisti ležalnik - od takrat dalje pa ni želela biti več notri.
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 10.5.2008 12:30:36
|
|
|
|
Annny
|
Mi smo ležalnik uporabljali nekje od 2 mesecev naprej..
|
|
|
|
RE: Kateri gugalnik/ležalnik? 10.5.2008 21:37:21
|
|
|
|
mayci
|
Mi smo imeli čisto navadnega, firme Giordani, brez loka in igračk. P aje bil mali zeloo rad v njem in čez dan včasih na začetku v njem tudi zadremal. Uporabljali smo ga pa že od 1. tedna naprej, ker je šel v čisto vodoraven položaj, pa tam do 4,5 meseca.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?