Pia73
|
Drage moje! :rozica: Danes bom pa res hitra,... :kuza::kuza::kuza: Sem namreč tako utrujena, da je joj. Kaj pa vem v službi imam kar gužvo, se pozna, da me ni bilo. samo jaz imam fajn službo, ne vem, če sem se kdaj že s tem pohvalila,... :bravo: in rada delam kar delam, pa še pogrešali so me nekateri dobavitelji,..stranke,... :bravo: Je to kar lepo. Tak, da služba ni glih problem, seveda pa je bolje biti doma in viset na RR,... :)-:)-:)- Pa neki mi je ginekološko nagajal, pa sem šla kar na urgenco popoldne, pa bila kregana, ker nisem šla že zjutraj h G,...pa se je izkazalo, da je vse v najlepšem redu, sem pa spet videla mojga :duda: Sem se skoraj razjokala od vsega, komaj sem zadrževala,... Pa sina na telovadbo,... Skratka, se dogaja,,.......... :love:Anitka draga moja, sej vem, da je zdajle tole hudo. Meni je pomagalo, da sem se delala, na nek čuden način, da se to ne dogaja meni,... pa pol kar nekako gre,... Veš zato je pa življenje tako lepo, ker take zoprne stvari minejo in boš videla, da bosta vidva to zmogla. Jaz vama zaupam,... :love: Joj, pa bibo77 HOČEM NAZAJ!!!! BIIIIIIIIBAAAAAAAA77 razveseli nas,...... :miska::miska::miska: tia javi se po pregledu, itak bo vse v redu- :miska::miska::miska: Pika74 ti pa fajn rihtaj,.... :miska::miska::miska: Gea1 vesela sem, da si spet med nami,... :love::love::love: Andrejka76 upam, da te je nehala matrat :hudicek: Skratka vsem novim nosečkam čestitke, ostalim pa na čimprejšnje :modri::modri::modri::roza::roza::roza: LP Pia73 17t 4/7
|