|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novalac = zaprtje
14.2.2005 22:18:12   
Anonimen
Prej sem v enem postu prebrala, da ena mamica pravi, da se je njen dojenček z Novalacom proti krčem zaprl.

Tudi mi uporabljamo rumeni Novalac proti krčem in naš fantič je zadnjih deset dni fajn zaprt.

Zanima me, če ima še katera tako izkušnjo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novalac = zaprtje
14.2.2005 22:23:46   
urši*
ja to bi bil naš Lukec!pol mi je pa sestra iz posvetovalnice rekla, da naj kupim še novalac proti zaprtju, pa , da naj ga skup zmešam !sam ni kaj bolš. zato sem mu včeri dala sam tega proti zaprtju, pa ga je tk fejst šravfalo! dans sem mu pa spet tega zmešanega dala, pa ga ne šravfa več, sam kakal je enkrat , ampak je bil kakec tek zeleno-rumen, pa čisttrd.tk, da jutr bom spet klicala sestro, da jo vprašam kako in kaj. zadnč mi je rekla, da če bo zaprt bom dajala sam tega IT1, sam ga pa tk šravfa pol, da ne vem, kk bo!!!upam, da boš našla rešitev, js pa tudi!!!
lp, pa pridno kakanje:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novalac = zaprtje
14.2.2005 22:47:20   
puncica
mi smo mel vse mogoče novolace, proti krčem, proti zaprtju, navadnega, ma res vse mogoče. Pa je bla tamala tak zaprta, da je jokala ko je kakala, enkrat sva jo celo v banco v toplo vodo dala da bi se pokakala ko je tako jokala:((:grrr: Smo prešaltal takoj na aptamil in potem je blo vse ok, nič več zaprtja: Tgako da jaz ti svetujem da greš na drugo adaptirano mleko. Novolac je lari fari, tut tist poti zaprtju nič ne pomaga.:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novalac = zaprtje
14.2.2005 23:20:03   
Urška*
Ojla!

Mi uporabljamo Novalac proti krčem, pa melega nič ni zaprlo. Nasprotno, mali kaka ko zmešan.:bravo: Včasih kar trikrat na dan. Tako da jaz sem zelo zadovoljna z njim.

LP:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novalac = zaprtje
15.2.2005 7:14:37   
monka
Jaz uporabljam IT1 in moram povedati,da odkar ga uporabljam,ni nobenih problemov z zaprtjem!!
Zelo zadovoljna!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novalac = zaprtje
15.2.2005 7:37:06   
Bejba
Mi smo včeraj prešaltali na Novalac AR1, proti polivanju, pa je kar lepo kakal. Sem se tudi jaz bala, da bo zaprt, pa je bilo kar v redu. Pa še manj vetrov ima kot po Aptamilu AR in verjetno smo zato danes prespali celo noč :bravo:.

Kje pa se najceneje dobi Novalac, v lekarni je kar drag.

LP; Bejba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novalac = zaprtje
15.2.2005 7:39:17   
dory
Mi smo imel pikomil pa aptamil..pa je bil nas tamal tud eden redkih,ki je bil po tem fajn zaprt...po comformilu je blo ok...sem pa stestirala kar nekaj teh pripravkov,da sem koncno prisla do tistega,ki mu je ustrezal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novalac = zaprtje
15.2.2005 8:43:02   
Anonimen
Tudi tisti proti zapiranju ne pomaga, že en teden kaka samo s pomočjo - toplomer, svečke. Tudi dodajanje laktoze ne pomaga.
Včeraj smo prešli na Comformil, bomo videli, če bo bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novalac = zaprtje
15.2.2005 9:13:02   
Anonimen
mi tudi imamo novalac navadni sicer samo za dohrajevanje in je mala bila zaprta dva dni, zdaj pa že drugi dan ima čisto tekoče blato. kakala je dvakrat in obakrat je bilo isto. mislite, da je od novalca ali sem jaz kaj takega pojedla?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novalac = zaprtje
15.2.2005 9:14:32   
tina21
Ojla punce,

vidm da se pogovarjate ravno o problemu, ki ga imamo tud mi. Ampak mi mamo Comformil 1 pa tud ne kakamo. Sicer mi smo po svoje tud en poseben "problem" - namrec tamal sploh ne kaka v plenico ampak samo ko je razvit. V 5 tednih in nekaj dni kolikor smo stari se je pokakal v plenico samo v porodnisnici. Potem pa vedi kdaj bi on kakal.

Sem mislna da bo pri Comformilu bolje glede zaprtja ampak ocitno bomo morali spet zamenjat, al kaj? :zmeden:

Zanima pa me ali je sploh dobro zanj, ce mu pomagam da se pokaka, ko mu dam v ritko vatirano palcko al pa toplomer. Sej ne rabi veliko, mislim da po nekaj sekundah on ze veselo kaka za vse nazaj in par dni vnaprej :bravo:

No zdej sem blazno nalozila vsega tuki ampak upam, da mi bo katera znala kej povedat o tem.

Hvala, Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Novalac = zaprtje
15.2.2005 12:08:35   
andrej1
Mi pri našen tamelem že od 1 meseca uporabljamo comformil 1. Začeli smo ga uporablajt ravno zaradi težav s krči in seveda zaprtjem. Moram priznat, da ne deluje takoj po eni uporabi ampak mogoče traja kakšen teden ali dva. Naš pri mesecu in pol skoraj več ni imel težav s krči, prebava pa deluje, včasih se zdi da še preveč (po vsakem obroku).
Sicer smo mi tudi probali z aptamil 1 in seveda novolac proti krčem (katastrofa, mali je imel še več krčev, seveda zaradi zaprtja).
Sedaj pri 2,5 meseca sploh več nima krčev in mirno spimo celo noč:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

OTROŠKA OBLAČILA

KAJ PRETEHTA PRI NAKUPU OTROŠKIH OBLAČIL?

VRSTA BLAGA (35%)

CENA (24%)

BRAND (0%)

KVALITETA (24%)

DESIGN (9%)

NI POMEMEBNO SAMO DA JE POCENI (9%)

Število vseh glasov: 68

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!