|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče sramne kosti
7.5.2008 21:55:28   
julči
Oj, sem par dni pred rokom in me takooo bolijo sramne kosti in vse tam spodaj. A je vas tud kej bolelo? Kdaj vas je začelo- kok pred PDP?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče sramne kosti
8.5.2008 8:13:49   
tajči27
ojla...sicer še imam dober mesec do roka pa me prav tako bolijo kosti tam spodaj...začelo je kakšen teden nazaj...tko kot da bi se kam udarila al kaj pa vem...ojej kaj me še čaka?!..da o kolkih ne govorim...srečno ob srečnem dogodku!!!

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2008 8:17:05   
muška
Ok, razumem da vaju bolijo te kosti,  ko sta tik pred porodom, kaj pa jaz ko niti noseča nisem, pa me tu in tam sv... bolijo  user posted image  

Sicer pa na koncu res že vse nekaj boli pa špika. Kaj češ, vezi se rahljajo. Čim hitrejši porod vama želim user posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2008 9:22:27   
mary1
Mene so bolele že kak mesec in pol pred rokom, mogoče celo dva. Sem mislila, da je to znak, da bom prej rodila, da se je že vse zmehčalo ... Pa nič! Zdaj sem še dva tedna pred rokom. Kosti bolijo manj, tu pa tam še pa vedno. Očitno gre ta reč skupaj z nosečnostjo.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2008 9:25:30   
Marogica
Čimveč počivajte oz. ležite. Takrat bolečine popustijo. Meni so se začele te bolečine nekje v 32. tednu, nastal je preplah za prezgodnji porod. SEm tudi rodila v 35t 6/7. Kljub ležanju in predpisanem mirovanju.

Punce, počivajte, kolikor lahko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mary1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2008 9:37:50   
julči
a tko zgleda odpiranje?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2008 11:19:47   
yaris
Imam še slabih pet dni do PDP. Pa me še prav nič ne boli. Pa sploh se še nič ne odpiram. Na žalost.user posted image

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2008 13:09:17   
tatam
Mislim da to nima nič z odpiranjem ampak bolj s težo ki pritiska navzdol.Mene so v zadnji user posted image bolele že od kakega 25.tedna naprej.Pa sem potem rodila v 37.tednu!

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2008 16:45:02   
jajula
mene je bolelo kak mesec pred PDP, pa sem rodila 11 dni po roku, pa še to sprožen.
tko da pomoje nima veze z odpiranjem.

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2008 18:02:16   
frutka_
Mene tudi bolijo, sploh če počivam v enem položaju dlje časa.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2008 19:52:20   
Naja30
Mene so v obeh nosečnostih, sploh v drugi, že zelo zgodaj te kosti začele bolet. ZELO bolet, da sem včasih komaj vstala. Zdaj po porodu pa še počutim kot da sem cela razštelana.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2008 20:12:24   
ursalara
To je čisto normalo pa bolj malo lahko naredite da bi to bolečino preprečile!Samo počitek vam bo malo pomagal!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2008 13:35:55   
katjuša79
Uboge mamice. Vam čisto verjamem kako vas boli. Tudi mene so v drugi nosečnosti tako bolele, da sem komaj hodila, da ne govorim ponoči, ko sem morala spremeniti položaj spanja, so mi kar user posted image tekle tako je bilo hudo. rodila zaradi tega nisem nič prej so pa po porodu bolečine izginile.
Držite se in čimnanj bolečin

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?