|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tretji pregled z U.Z.
14.2.2005 21:07:49   
sabini
Punce mene pa zanima v katerem tednu je 3.pregled z ultrazvokom. 21.2.imam pregled takrat bom med 29t-30t. Zadnji pregled sem imela pred enim mesecom. A kej veste a bo to zadni U.Z.al je kasneje ? Zanima me ker bi moj rad šel zraven9nebesa Pozdravček Sabina 28t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tretji pregled z U.Z.
14.2.2005 21:18:29   
sabini
Ja sj jaz sem to tud slišala sam nisem vedela če je res ker na nosečniškem koledarju(krog)so napisani trije. Ampak brez NS

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tretji pregled z U.Z.
14.2.2005 21:30:14   
Jančika_
UZ je okoli tridesetega tedna. Tako da kar vzemi dragega s sabo. Pri nas se je takrat lepo videlo, da dobimo fantka, v 20. tednu se je še skrival.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tretji pregled z U.Z.
14.2.2005 22:01:30   
tinica
Jaz pa sem imela vsak mesec UZ. Moja gin. ima ta novejši UZ ko lahko naredi tudi barvne slike in lahko otroka vidimo v 3D formato. Vse slike pa mi je shranila na disketo tako, da jih imam kar veliko na računalniku.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tretji pregled z U.Z.
14.2.2005 22:09:51   
Janeja
Tinica,
kam pa hodiš h ginekologu?
Sicer mi tudi moja G naredi UZ ob vsakem pregledu, sam je navaden ne 3D, pa me zanuma kje bi se dal mogoče samoplačniško it na ta UZ.
LP
Janeja

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tretji pregled z U.Z.
14.2.2005 22:45:15   
tinica
Jaz sem iz SG, tam ga ima moja gin. v zdravstvenem domu. Full dobra zadeva

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tretji pregled z U.Z.
14.2.2005 23:01:50   
Siberian husky
Pozdravljena!
Pripadata nam 2 UZ vendar je vsak G zgodba zase.Meni je G naredil 2 UZ (enega nekje v 22.t in drugega v 32t.-pa še na zadnjem se ni nič videlo!:(()in sedaj lahko grem samo na samoplačniški UZ,če želim.Poznam pa veliko punc,ki jim je G delal UZ na vsakem pregledu.Tako,da je vse odvisno od tvojega G.

Lp,Siberian husky:kuza:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tretji pregled z U.Z.
15.2.2005 20:25:41   
SashaB
Midva sva imela do sedaj 2 UZ (in nuhalno), pa sva v 23 t, na zadnjem pregledu pa je G rekla da imamo naslednjega pri 30t. :bravo: Torej je res odvisno od tvoje G.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?