Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
O sem imela okoli 27 do 29.4, sedaj me že ena dva tri dni bolijo bradevičke, vsak dan bolj, a je možno, da če sem zanosila, da bi se tako hitro pokazali znaki? V prvi nosečnosti so me tudi podobno bolele, ampak to še le dva dni pred pričakovano M, sedaj pa jo bi mogla dobit šele čez 7 dni, a je možno ali ni?
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 7.5.2008 14:10:15 >
Joj, takih vprašanj je pa na forumu Nosečnost in porod malo morje.
Je možno, al pa ni možno. Ne vem, počakaj še kakšnih 14 dni, pa boš videla.
Nikjer ne piše, da moraš odgovarjat na temo, ki ti je dolgočasna, te ne zanima ali pa je bila nekoč pred davnimi časi že napisana. Pač jo spregledaš. Nam, ki članice še nismo zelo dolgo, pa boš najbrž oprostila, da sprašujemo tudi stvari, ki ste se jih starejše članice že naveličale
Nikjer ne piše, da moraš odgovarjat na temo, ki ti je dolgočasna, te ne zanima ali pa je bila nekoč pred davnimi časi že napisana. Pač jo spregledaš. Nam, ki članice še nismo zelo dolgo, pa boš najbrž oprostila, da sprašujemo tudi stvari, ki ste se jih starejše članice že naveličale
Anonimna zate pa upam, da tvoji znaki pomenijo
uršika, tudi ti lahko srki mirne volje preskočiš...
Anonimna zate pa upam, da tvoji znaki pomenijo
Se strinjam s tabo Uršika, tudi jaz sem že to napisala v eni temi,jaz verjamem da je že zoperno gledat ene in iste teme, ma enostavno spregledaš in iščeš, bereš, odgovarjaš tam kjer te kaj zanima, ne pa samo napadat. Bodite nasmejane!
RE: Kako hitro se pojavijo znaki? 10.5.2008 0:11:58
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
O sem imela okoli 27 do 29.4, sedaj me že ena dva tri dni bolijo bradevičke, vsak dan bolj, a je možno, da če sem zanosila, da bi se tako hitro pokazali znaki? V prvi nosečnosti so me tudi podobno bolele, ampak to še le dva dni pred pričakovano M, sedaj pa jo bi mogla dobit šele čez 7 dni, a je možno ali ni?
Še moja kristalna krogla ne ve tega povedati, kako ti naj jaz na to odgovorim